Лирицс оф Мусица Ви сте љубав мог живота

<Х1> Ви сте љубав мог живота

<п> Када мислим на љубав, прва особа која долази на памет јесте ти. Од тренутка када смо се срели, знао сам да ћеш бити посебан у мом животу. И није било потребно дуго да схватим да си љубав мог живота.

<Х2> Једна веза

<п> Наша веза је нешто што не могу да објасним речима. То је као да смо били успостављени једни другима, као да смо душе са душема дизајниране да остану заједно. Сваки тренутак поред вас је чаробна и посебна.

<Х3> Снага љубави

<п> Љубав коју осећам према вама је нешто што превазилази било коју баријеру. Даје ми снаге да се суочим са изазовима живота и чини ме да верујем да је ишта могуће. С тобом поред мене, знам да могу да превазиђем било коју препреку.

<стронг> Ти си моје сигурно уточиште

<п> Кад сам с тобом, осећам се сигурно и заштићено. Ти си моје сигурно уточиште, то место где могу бити ја без страха да ћу се судити. Ваше присуство ми смирује душу и чини ме да се осећам потпуним.

<Спан> Путовање љубави

<п> Наша љубавна прича је невероватно путовање. Пролазимо кроз успоне и падове, али увек налазимо начин да заједно превазиђемо изазове. Свака препрека коју смо суочавају само ојачала нашу љубав.

<О ол>
<ЛИ> Први састанак
<ЛИ> Први пољупци
<ЛИ> Незаборавна путовања
<ЛИ> Тренуци смеха и суза
<ЛИ> Предлог за брак
<ЛИ> Дан нашег венчања

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Подаци
<Хх> Догађај


<тди>
<Тр>
<ТД> 10. маја 2010.
<ТД> Први састанак

<Тр>
<ТД> 25. децембра 2012.
<ТД> Предлог венчања

<Тр>
<ТД> 18. јула 2015.
<ТД> Венчање


<а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ватцх? в = кккккккккккк" Кликните овде да бисте преслушали музику која представља нашу љубав

<Реф> Извор: Лирицс “Ти си љубав мог живота” – Артист КСИЗ

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/ккккккккк" Фреребобордер = "0" АЛДЕРАРМЕР; АутоПлаи; шифровани медији; гироскоп; -пиктури "дозволи" / Ифраме>

<п> Надам се да знате колико је то посебно. Ти си љубав мог живота и захвална сам сваки дан јер вас имам поред мене. Наша љубав је јединствена и трајна, и нисам могао да питам ништа боље.