Кевинхо Лирицс Тхе Граве Беат

<Х1> Писмо Кевинхо – озбиљно премлаћивање

<Х2> Увод
<п> Кевинхо је бразилски функ певач и текстописац. Постао је познат по својим живахним и плесним песмама, а једна од његових најпопуларнијих песама је “гробни ритам”. На овом блогу ћемо анализирати текст ове песме и истражити њено значење.

<Х2> Писмо “Тешког бета”
<п> Писмо “Тешког премлаћивања” је мешавина португалских речи и сленг у функ. Песма говори о странци и анимацији коју пружа озбиљна звука. Погледајмо неке одломке из слова:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> “Озбиљно премлаћивање” : ова фраза се више пута понавља током читаве музике и главни је хор. То значи да звук баса тешко пребија, узрокујући осећај вибрације и анимације.
<ЛИ> <стронг> “Она баци горњи део дупета” : ова фраза се односи на заједнички Функ плес, где људи котрљају и бацају дупе према горе. То је облик експресије тела и забавља се на забави.
<ЛИ> <стронг> “Спушта се, она иде горе” : ова фраза такође упућује на плес, што указује да се особа креће према доле и горе, након ритма песме.

<Х2> Значење музике
<п> “Озбиљно премлаћивање” је песма која говори о енергији и забави коју Функ пружа. Лирицс приказује живахну забаву, где људи плешу и забављају се звуку озбиљног. То је песма која има за циљ да људе да пусте и уживају у тренутку.

<Х2> Закључак
<п> Тхе Лирицс оф “Тхе Грове Баттинг” је заступање Кевинховог музичког стила, који је познат по својим живахним и плесним песмама. Песма говори о странци и анимацији коју пружа озбиљност коју пружа, позивајући људе да се забаве и уживају у тренутку. То је песма која је успешна у бразилским баладима и забавама.