Који је дан државног службеника

<Х1> Који је дан јавног слугу?

<п> Дан јавног сервера прославља се 28. октобра. Овај датум је основан у Бразилу као начин слања и препознавања важности јавних службеника за функционисање државе и пружање услуга становништву.

<Х2> Важност јавне службенике

<п> Јавни службеници играју кључну улогу у друштву, делујући у разним областима и секторима, као што су и здравље, образовање, сигурност, јавна управа, између осталог. Они су одговорни за обезбеђивање функционисања јавних услуга и усклађености са утврђеним политикама и законима.

<п> Поред тога, јавни службеници су одговорни за служење и помагање становништву, увек тражити ефикасност и квалитет у служби. Они су основни за развој и напредак земље.

<Х3> Апрецијација јавних слуге

<П> Важно је да вреди и препозна рад јавних службеника, јер су на линији фронта, бавећи се директно захтевима и потребама становништва. Ухвалност укључује гарантовање одговарајућих услова рада, правичној накнади, обуци и професионалној квалификацији, као и препознавање важности његове улоге у друштву.

<стронг> Радозналост:

<п> Да ли сте знали да постоје различите врсте јавних службеника? Неки су кандидати, односно да су прошли процес селекције за улазак у јавну службу. Остали су наручени, држећи положаје поверења. Постоје и привремени сервери, ангажовани на одређено време да се испуне одређене потребе.

<О ол>
<ЛИ> Посветите сервере
<ЛИ> Направљени сервиси
<ЛИ> Привремени сервери

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Јавни службеник у послу
<Хх> Карактеристике


<тди>
<Тр>
<ТД> Сервери Цунид ​​
<ТД> Изабрана јавним тендом

<Тр>
<ТД> Направљени сервиси
<ТД> Они заузимају поуздане положаје

<Тр>
<ТД> Привремени сервери
<ТД> ангажовано за одређено време


<а хреф = "хттпс: //ввв.сервидорпублица.гов.бр Лаби. Сазнајте више о јавном слугу

<Референце:
<ул>
<ли> хттпс: //ввв.сервидорпублица.гов.бр
<ли> хттпс: //ввв.планалто.гов.бр/ццивил_03/леис/Л8112Цонс.хтм

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>