Лирицс фор Тролллар Тхе Боифриенд

<Х1> Лирицс песама за Тролллар Тхе Боифриенд

<Х2> Увод
<П> да ли тражите забавне начине да тролиш свог дечка? Шта кажете на коришћење музичких текстова да вас изненаде и учини да се збуне? На овом блогу ћемо поделити неке идеје текстова који се могу користити за тровање вашег партнера. Спремите се за много смеха!

<Х2> 1. “Никад те нећу одустати” – Рицк Астлеи
<п> Ово је класик! Пошаљите свог дечка стихове ове песме и погледајте његову реакцију. Вероватно ће мислити да проглашавате своју љубав, али то је заправо само забавно тролинг.

<Х2> 2 “Увек ћу те вољети” – Вхитнеи Хоустон
<п> Још једна песма која може збунити вашег дечка. Пошаљите текстове ове романтичне баладе и нека мисле да се изјашњавате. Кад схвати да је то само шала, сигурно ће се смејати вама.

<Х2> 3. “Неко кога сам некада знао” – Готие фт. Кимбра
<п> Ова песма је савршена за тролинг свог бившег дечка. Пошаљите текст и натерајте га да мисли да се сећате добрих времена везе. Када схвати да је то само шала, схватиће да је време за кретање даље.

<Х2> 4. “Никада се никада не враћамо заједно” – Таилор Свифт
<п> Ако сте уморни од своје везе и желите да тролиш свог дечка, ова песма је идеална. Пошаљите писмо и пустите га да мисли да све завршавате једном и за све. Онда само откријте да је то била само шала и уживај у смеху.

<Х2> 5 “Желим да се ослободим” – Куеен
<п> Ова класична песма краљица може се користити за тровање свог дечка на забаван начин. Пошаљите текстове и натерајте га да мислите да сте незадовољни односом. Када схвати да је он само шала, ублажиће тензију и смеја се вама.

<Х3> Закључак
<п> Тролл Ваш дечко са текстовима може бити забаван начин за зачињењу везе. Запамтите да је важно добро познавати свог партнера и знати колико је то здрава шала. Забавите се и уживајте у смеху!