БОТИЦАРИО ЛОГО

<Х1> Ботикарио логотип

<п> о Ботикарио је један од најпознатијих и драгих брендова у Бразилу. Основана 1977. године, компанија се истиче на тржишту козметике и парфимерија, нудећи висококвалитетне производе јединственим мирисима.

<Х2> Историја логотипа

<п> Ботикариов лого је прошао неке измене током година, али је увек одржавао елементе који га чине препознатљивим и иконичним. Тренутни дизајн је објављен у 2010. години и доноси комбинацију боја и облика који представљају суштину марке.

<Х3> Елементи логотипа

<п> Апотекарски лого је састављен од симбола и назива марке. Симбол формира две стилизоване руке, које представљају однос неге и наклоности коју компанија има са својим купцима. Назив “апотека” написано је у елегантном и софистицираном извору, преносећи квалитет понуђених производа.

<стронг> Значење боја

<п> Боје које се користе у Ботикариовом логотипу такође имају важна значења. Зелено представља природу и природне састојке који су присутни у марки. Доурадо, с друге стране, симболизује луксуз и ексклузивност производа.

<спан> Импацт оф тхе логотип

<п> БОтикариов логотип је препознат у целој земљи и има велики утицај на тржиште. Преноси самопоуздање, квалитет и софистицираност, што потрошачи идентификују и верују бренду.

<О ол>
<ЛИ> Препознавање марке
<ЛИ> Поверење потрошача
<ЛИ> Идентификација са вредностима бренда
<ЛИ> Удружење са квалитетним производима

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> година
<х> Промене у логотипу


<тди>
<Тр>
<ТД> 1977
<ТД> Покретање првог логотипа

<Тр>
<ТД> 1990
<ТД> Ажурирање логотипа

<Тр>
<ТД> 2010
<ТД> Покретање тренутног логотипа


<а хреф = "хттпс: //ввв.ботицарио.цом.брид> Посетите званичну веб страницу Ботикарио

<Реф> Извор: БОТИЦАРИО

<п> надамо се да сте уживали да знате још мало о Ботикариовом логотипу. Ако сте обожаватељ бренда, делите овај чланак са пријатељима и породицом!