Лонгмире шериф

<Х1> Лонгмире: Шериф старог запада

<п> Ако сте љубитељ полицијске серије и старе Запада, сигурно сте чули за Лонгмире. Ова телевизијска серија, заснована на књигама Цраиг Јохнсона, прича о шерифе Валт Лонгмире и његовим авантурама у малом граду Виоминг.

<Х2> ПЛИ

<п> Валт Лонгмире је пензионисани шериф који се враћа на посао након смрти његове жене. Познат је по свом традиционалном приступу и за решавање случајева поштено и поштено. Серија следи своје истраге, док се бави локалном политиком, личним сукобима и потрагом за истином.

<Х2> Ликови

<п> Поред харизматичног шерифа Валт Лонгмире, серија има различите занимљиве ликове. Међу њима су:

<ул>
<ЛИ> <стронг> виц моретти: Вице Ксерифе, тешка и интелигентна жена;
<ЛИ> <стронг> Хенри Станди Медвед: Валтов најбољи пријатељ, власник бара и поуздан човек;
<ЛИ> <стронг> Цади Лонгмире: Валтова ћерка, адвокат који се често умеша у своје оца своје оца;
<ЛИ> <стронг> Подружница ЦОННОЛЛИ: Валтов супарнички заменик ривал, који тражи његов положај;
<ЛИ> <стронг> Луциан Цалли: Стари шериф, ментор ујака Валта и гране.

<Х2> Рецепција и награде

<п> Лонгмире је јавност и критичари веома добро примили. Серија је освојила вернију базу навијача и примила похвале за своје ангажовање наративних и очаравајућих ликова. Поред тога, било је номинован за неколико награда, укључујући награду избора “Цхоице” и награду за примена ЕММИ.

<Х2> Радиоциознисти

<п> Лонгмире је такође познат по свом задивљујућем сценарију, који приказује лепоту Виоминг-а. Серија је снимљена на стварним локацијама, пружајући аутентично искуство гледаоцима.

<Х3> Закључак

<п> Ако вам се свиђа полицијска серија са наговештајем Старог Запада, Лонгмире је сјајна опција. Са ангажовањем заплета, очаравајућим ликовима и јединственим подешавањем, серија је освојила свој простор и постала успех. Обавезно проверите!