ЛЕО ТРГОВИНА

<Х1> Лео Рођендан камион: Савети и идеје за незаборавну странку

<Х2> Увод
<п> Ако имате сина заљубљеног у Леа камион, сигурно је размишљао о рођенданској забави са овом темом. На овом блогу ћемо вам дати савете и идеје да створимо незаборавну странку инспирисану овим ликом тако драги деци.

<Х2> Декорација
<п> Декорација је један од најважнијих елемената за стварање расположења странке. Користите балоне у бојама Леа камиона, попут жуте и плаве боје. Такође можете да креирате плочу са сликом знакова да бисте поставили сцену за фотографије. Такође, користите столњаке и одводнике ЛЕО-ом штампањем камионом да украси још више тематског.

<Х2> Храна и пиће
<п> За стол бомбона, Цупцакес можете украсити лице Леа камион, жуте и плаве бригадеироса и колачића за камионе. За пиће служите шареним соковима у прилагођеним шољицама са налепницама са знаковима.

<Х2> Активности
<п> Да бисте забавили децу током странке, можете да организујете неке активности везане за Леа камион. Једна идеја је постављање стаза за трчање са колицама и камионима играчака, где се деца могу играти и забавити. Друга опција је да направите сликарску радионицу, где деца могу да сликају Лео цртеже камион.

<Х2> Торта
<п> Торта је врхунац било које рођенданске забаве. За Лео торта камион можете одабрати колач украшен америчким пастом, са сликом карактера у олакшању. Друга опција је да направите слој торту, са сваким слојем који представља боју Леа камион.

<Х2> Сувенири
<п> Захвалити присуству гостију, можете припремити тематске сувенире Леа камион. Неке идеје су сличице од карактера, ланац кључа или чак и вреће изненађења са слаткишима и играчама везаним за тему.

<Х2> Закључак
<П> Са овим саветима и идејама сте спремни да створите незаборавну рођенданску забаву са темом камиона. Не заборавите да прилагодите све елементе странке, од украса до сувенира, тако да је странка јединствена и посебна за рођенданску девојку и њене госте.