Сминове кловна за Ноћ вештица

<Х1> Сминове кловна за Ноћ вештица

Ноћ вештица долази и једна од најколичнијих и најситнијих фантазија је то клаун. Ако размишљате о облачима попут застрашујућег кловна ове године, добро-напријед шминка је од суштинског значаја за завршетак изгледа. На овом блогу ћемо вас научити корак по корак како да направите шминку кловна за Ноћ вештица која ће импресиити све.

<Х2> Корак 1: Припрема

<п> пре него што започнете са шминком, важно је припремити кожу. Оперите лице темељно водом и благим сапуном и потпуно је осушите. Затим нанесите темељни прајмер да помогнете да исправите шминку и минимизирајте појаву пора.

<Х2> Корак 2: База

<п> Нанесите белу базу све преко лица помоћу сунђера или четка. Обавезно се равномерно раширите да бисте добили потпуну покривеност. Бела база ће помоћи у стварању карактеристичног ефекта кловнова.

<Х2> Корак 3: Очи

<п> За очи, започните наношење црне сенке на целокупни мобилни капак. Затим користите црну оловку за очи да обришете водену линију и створите интензивнији ефекат очију. За посебан додир додајте мало блиставе у унутрашње углове очију.

<Х2> Корак 4: Нос и Боца

<п> Кловн нос је један од најупечатљивијих елемената шминке. Користите црвену оловку шминке да бисте нацртали круг у средини носа. Затим га напуните црвеном бојом лица или добро пигментираном црвеном ружем. За уста, нацртајте претерани осмех црном или црвеном оловком шминке.

<Х2> Корак 5: Детаљи

<п> Сада је време да додате детаље који ће претворити шминку вашег кловна у нешто застрашујуће. Користите црну оловку шминке да бисте нацртали линије око очију и уста, стварајући тужни или застрашујући натпис кловнов. Такође можете да додате шарене пилиће на лице да бисте се забавили.

<Х2> Корак 6: Завршетак

<п> За завршетак шминка, нанесите прозрачни прах да бисте све поставили на своје место и осигурајте да ваша шминкање траје целу ноћ. Ако желите, додајте мало руменила на јагодичије да бисте дали здравији изглед. И не заборавите да ставите шарену перику и кловн шешир да бисте довршили изглед.

<п> Сада када знате како да направите шминку кловна за Ноћ вештица, само се забавите и уплашите све невероватним изгледом. Не заборавите да вежбате пре великог дана како бисте били сигурни да је ваша шминка савршена. Забавите се и застрашујуће забавно Ноћ вештица!