Елегантна шминка за дан

<Х1> Елегантна шминка за дан

<п> шминка је облик изражавања и може се користити за унапређење природне лепоте сваке особе. Када је у питању приликом током дана, важно је одабрати елегантну шминку која је погодна за природно светло. На овом блогу ћемо истражити савете и трикове за стварање елегантног шминке за дан.

<Х2> Корак 1: Припрема коже

<п> пре него што започнете са шминком, од суштинског је значаја за припрему коже. Оперите лице глатким сапуном и примените лагану влажну влазду како бисте осигурали да се кожа хидрира и спремна за добијање шминке.

<Х2> Корак 2: База и прикривач

<п> За елегантну шминку током дана, одлучите се за лагану и природне базе покривености. Нанесите га равномерно на лице четком или шминке. Затим користите коректор да прикрива било какву несавршеност или тамне кругове.

<Х2> Корак 3: Очи

<п> Очи су врхунац елегантног шминке за дан. Започните применом неутралне сенке до целог мобилног капка. Затим користите смеђи еиелинер да бисте створили танку линију дуж горњег века. За додир гламура додајте мало сјаја у унутрашњи угао очију.

<Х3> Савет: Користите маску трепавице да бисте продужили и дали трепавице.

<Х2> Корак 4: Блусх и илуминатор

<п> Додир боје на образима је од суштинског значаја за елегантну шминку током дана. Изаберите брескву или светло ружичасте руменило и њежно га примените на јагодице. Затим користите илуминатор за означавање истицања лица, попут храмова и кости носа.

<Х2> Корак 5: Усне

<п> Да бисте завршили елегантну шминку за дан, изаберите голи или светло ружичасти руж. Нанесите га на усне и, по жељи, додајте мало сјаја у светлији ефекат.

<Х2> Закључак

<п> Елегантна шминка за дан је одличан избор у више наврата, са пословног ручка до друштвеног догађаја. Након горе поменутих корака и коришћењем правих производа, можете да креирате шминка која вам наглашава своју природну лепоту и учини да се осећате сигурним током дана.