МАРАНХАО Шта треба учинити

<Х1> МАРАНХАО: Шта да радим?

<п> МАРАНХАО је бразилска држава која се налази у североисточној регији земље. Познат по богатој култури, прелепим природним пејзажима и јединственом гастрономијом, МАРАНХАО нуди разне активности и атракције за посетиоце. На овом блогу ћемо истражити неке од најбољих ствари које треба урадити у овом шармантном стању.

<Х2> Туре кроз Ленцоис Маранхенсес

<п> Једна од главних атракција Маранхао је познати Маранхао Ленцоис. То је регија слатких вода и језерца, која се протеже за преко 150.000 хектара. Посетиоци могу радити џипове и пешке у динама, истражити кристално чисте лагуне и уживајте у задивљујућим погледима. То је јединствено и незадовољено искуство за оне који посећују државу.

<Х2> Знајте престонице Сао Луис

<п> Главни град МАРАНХАО, Сао Луис, је историјски и шармантан град. Са очуваном колонијалном архитектуром, град се сматра светском баштином од стране УНЕСЦО-а. Посетиоци могу истражити историјски центар, са својим улицама са калдрмима и шареним двориштама, посетили старе музеје и цркве и уживају у укусној локалној кухињи, која укључује јела попут познатих ЦУКСА пиринача и сочних кокица у морангу.>

<Х2> Посетите Алцантара

<п> Смештен око 30 км од Сао Луис, Алцантара је историјски град који је такође део УНЕСЦО-овог светског наслеђа. Са старим рушевинама и црквама, град нуди посетиоце временским путовањем. Поред тога, могуће је излет бродом на реци Итапецуру и уживати у прелепим природним пејзажима.

<Х2> Истражите национални паркови

<п> МАРАНХАО има неколико националних паркова који су истински природни блага. На пример, на пример, национални парк Ленцоис Маранхенсе је заштићено подручје које се налази велика разноликост фауне и флоре. Национални парк Цхапада Дас Месас нуди импресивне стазе, слапове и формирање рока. Љубитељи природе сигурно ће пронаћи многе активности на отвореном у држави.

<Х2> Уживајте у плажама Маранхенсес

<п> Обала МАРАНХАО такође задржава прелепе плаже за посетиоце. Плажа Сао Марцос, у Сао Луис, једна је од најпопуларнијих, са великом траком песка и мирних вода. Плажа Цабуре, смештена између реке Лажности и мора, је прави тропски рај, са кристално чистим водама и кокосовим дрвећем. Вриједно је истражити плаже МАРАНХАО и опустити се усред лучне природе.

<Х3> Закључак

<п> МАРАНХАО је држава пуна атракција и активности за све укусе. Без обзира да ли је истраживање маранџела Ленцоис, познавање приче о Ст. Лоуису, у посети Алцантари, истражујући националне паркове или уживање у плажама, посетиоци ће сигурно имати незаборавно искуство у овој шармантном одредишту. Обавезно укључите МАРАНХАО у свој путне путовања и уживајте у свему што ова држава може да понуди.