Мариа Мариа је поклон

<Х1> Мариа Мариа је поклон

<п> Мариа Мариа је иконична песма бразилског песама Милтон Насцименто, објављена 1978. Песма је део албума “Цлубе да Ескуина 2” и постао је један од највећих хитова умјетничке каријере.

<Х2> Писмо Мариа Мариа

<п> Писмо Мариа Марије је поезија која говори о снази и лепоти жене. То приказује женску фигуру као божанско биће, способно да се трансформише и осветљава животе људи око ње.

<п> <стронг> Мариа Мариа , <стронг> је поклон, то је поклон <бр>
<стронг> Мариа Мариа , <стронг> је звук, то је звук <бр>
<стронг> Мариа Мариа , <стронг> је поклон, то је поклон <бр>
<стронг> Мариа Мариа , <стронг> је звук, то је звук

<п> Музика се такође односи на важност вредновања и поштовања жена, истичући њихову способност да се интензивно и предаје интензивно и истинито.

<Х3> Утицај Марије Марије

<п> Мариа Мариа је постала химна бразилске музике и сматра се једним од најупечатљивијих песама у каријери Милтон Насциментоа. Његова ангажована мелодија и његова порука женске љубави и освојивања јавности освојила су јавност и постала безвременски.

<п> Музика је препустила неколико уметника током година, како у Бразилу и у иностранству и наставља да одушевљава и надахњује људе свих узраста.

<Х2> Радиоциознисти о Мариа Мариа

<О ол>
<ЛИ> Мариа Мариа сачинио је Милтон Насцименто у партнерству са ФЕРНАНДО БРАНТ-ом.
<ЛИ> Песма је пуштена као један је 1978. године и део албума “Цлубе да Ескуина 2”.
<ЛИ> Мариа Мариа је примила неколико награда и почасти током година, консолидација као један од највећих дела бразилске музике.
<ЛИ> Песма је била једном звучна опрема за сапунице и филмове, који даље шири своју популарност.

<Х2> Закључак

<п> Мариа Мариа је много више од једноставне песме, то је права химна љубави и поштовања жена. Ваша порука женског оснаживања и њихове околне мелодије и даље и даље очаравају генерације и чинећи песму вечно сећате.

<п> Ако још не познајете Марију Марију, не губите време и слушајте ово ремек-дело бразилске музике. Сигуран сам да ћете се такође заљубити у ову посебну песму.