Матилда Тхе Мусицал Онлине

<Х1> Матилда Мусицал Онлине

<п> Ако сте љубитељ музичког позоришта, сигурно сте чули за Матилду. Ова невероватна производња, заснована на књизи Роалда Дахлова, очарану публику широм света својим очаравајућим причама и узбудљивим песмама. А сада, можете гледати ову невероватну емисију на мрежи!

<Х2> Гледајте пуну емисију

Са привјеским пандемијом, многи позоришти су привремено затворили своја врата. Међутим, то не значи да морате пропустити прилику да гледате велике продукције попут Матилде. Захваљујући технологији, сада можете да гледате потпуну емисију у комфору свог дома.

<п> Постоји неколико мрежних платформи које пружају позоришне снимке и Матилда је једна од њих. Само брзо претражите и наћи ћете неколико опција за гледање музике. Поред тога, многима позоришта емитују наступе уживо путем Интернета, па држите око друштвених мрежа и званичних веб локација да не пропустите ову прилику.

<Х3> Знате причу о Матилду

<п> Матилда прича причу о сјајној и храброј девојци која се суочава са великим изазовима у њеном животу. Са непажњом породицом и окрутном директором школе, Матилда проналази уточиште у књигама и машти. Уз помоћ својих пријатеља и веома посебног учитеља, открива снагу образовања и пријатељства.

<п> Овај мјузикл је истинита прослава дечије интелигенције, креативности и снаге. Са незаборавним песмама и невероватним кореографијом, Матилда је освојила срца хиљада људи широм света.

<стронг> Гледајте приколицу Матилда:

<Ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/6кввкфјјмхц" Фреребордер = "0" Акцелерометар; аутоплаи; шифрирани медији; гироскоп; -пицтуре " / Ифраме>

<Х2> Мишљења о музичком

<п> Матилда је примила изузетно позитивне критике од свог дебитације. Производња је похваљена за своју креативност, невероватне перформансе и надахњујућу поруку. Погледајте шта неки људи говоре о музику:

<О ол>
<ЛИ> “Матилда је невероватан спектакл који одушевљава људе свих узраста. Песме су дивне и прича је узбудљива.” – Мариа, гледалац.
<ЛИ> “Гледао сам Матилду на мрежи и био сам импресиониран квалитетом производње. То је као да сам у позоришту, али са удобношћу свог дома.” – Јоао, обожаватељ музичког позоришта.
<ЛИ> “Матилда је један од најбољих музикала које сам икад видео. Прича је ангажовање и наступи су једноставно невероватни.” – Ана, позоришна критика.

<Х2> Раднице о Матилда

<п> Поред што је невероватна емисија, Матилда такође има неке занимљиве радозналости. Ево неких од њих:

<ул>
<ЛИ> Матилда је била прилагођена кинематографији 1996. године, а глумица Мара Вилсон свира главни лик.
<ЛИ> Мусицал дебудовао на западном крају Лондона у 2011. години и Броадваи у 2013.
<ЛИ> Матилда је освојила неколико награда, укључујући седам Оливиер награда и пет Тони награда.
<ЛИ> Песма “Наугхти” је једна од најпопуларнијих у мјузиклу и пева га лик Матилда.

<п> Ако још нисте имали прилику да гледате Матилду још, не губите више времена. Потражите мрежну платформу или пренос уживо и да се очарава ова невероватна прича. Сигуран сам да нећете пожалити!