Мазе Руннер Дилан О’Бриен

<Х1> Мазе Руннер: Смртоносна раса
<Х2> Упознајте Дилана О’Бриен-а, протагониста САГА
<п> Мазе Руннер Сага, заснована на књигама Јамеса Дасхнера, освојила је милионе фанова широм света. И један од главних видова франшизе је глумац Дилан О’Бриен, који игра главни лик, Тхомас.
<п> <стронг> Упознајте више о Дилану О’Бриен:
<ул>
<ЛИ> <стронг> Пуно име: Дилан О’Бриен
<ЛИ> <стронг> Датум рођења: 26. августа 1991.
<ЛИ> <стронг> Националност: Америцано
<ЛИ> <стронг> Каријера: Поред Мазе Руннер, Дилан О’Бриен је такође познат по својој улози у серији ТЕЕН ВОЛФ и ФИЛМС као убица: прва мета и љубав и чудовишта.

<Х3> Путање Дилана О’Бриена у Мазе Руннер
<п> Дилан О’Бриен је изабран за играње Тхомаса, протагониста тркача САГА мазе у 2013. Његов очајни и харизматични наступ освојили су навијаче из првог филма, Мазе Руннер: трчање или умирање.
Кроз франшизне филмове Дилан О’Бриен је свој талент показао као глумац, суочен са изазовима и опасностима у пост-апокалиптичном свету пуном мистерија. Његова хемија са ливеном и његовом посвећењем лику чинила му је фаворити навијачи.
<Х2> Радиоциознисти о Мазе Руннер
<п> Мазе Руннер је сага пуна преокрета и емоција. Поред тога, франшиза такође има неколико елемената који то чине јединственим. Погледајте неке радозналости:
<О ол>
<ЛИ> Прва књига у серији, Мазе Руннер: трчање или умирање, објављен је 2009.
<ЛИ> Сага састоји се од три главне књиге: Мазе Руннер: Покрени или умри, Мазе Руннер: Ватрени доказ и мазе Руннер: Смртоносно исцељивање.
<ЛИ> Поред главних књига, Јамес Дасхнер је такође написао прекуелске прекуелске и спин-офф.
<ЛИ> Франшизни филмови су пуштени између 2014. и 2018.
<ЛИ> Мазе Руннер: Смртоносно исцељивање је подељено у два филма због сложености приче.

<Х2> Закључак
<п> Мазе Руннер је узбудљива сага која је освојила навијаче широм света. Дилан О’Бриен блистао је као протагонист Тхомас, показујући свој таленат и каризму. Ако још не знате ову франшизу, вреди провјерити књиге и филмове. Спремите се за смртоносна трка пуна мистерија и емоција!