Исправна мера за промену косе

<Х1> исправна мера за промену косе

<п> Боравишна коса може бити одлична опција за оне који желе да промене изглед и усвоје светлији тон. Међутим, важно је да се бринете о томе да се процес обавља сигурно и без оштећења жица. У овом чланку, разговарајмо о правој мери да променимо косу и како добити најбоље резултате.

<Х2> Дисколорација косе: Шта је то?

<п> Капиларна боја је хемијски процес који уклања природно пигментацију од косе, чинећи их јаснијим. То је поступак који се широко користи за припрему косе да би се добила бојење или креирање ефеката светла и праменаца.

<Х3> Нега пре бојења косе

<п> пре него што започнете процес боје боје, важно је да се брине да је коса здрава и спремна да прими хемикалија. Погледајте неке савјети:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> влажите жице: Учините редовну хидратацију у недељама пре бојене боје. Ово ће помоћи јачању косе и минимизирајући штету насталу хемијским процесом.
<ЛИ> <стронг> Извршите тест за прање: пре наношења производа на сву косу, направите тест за проверу како провјерите како праменови реагују на промену боје. Ово ће вам помоћи да избегнете нежељене изненађења.
<ЛИ> <стронг> Заштитите власиште: Користите заштитну крему или уље власишта како бисте избегли хемијску иритацију.

<Х2> исправна мера за промену косе

<п> праву меру за уклањање боје косе варира у зависности од жељеног резултата и врсте косе. Важно је да следите упутства произвођача производа и поштујте препоручено време акције. Поред тога, неопходно је бити опрезан да не пређете максимално време акције, јер то може оштетити жице.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Тип косе
<Хх> Време акције


<тди>
<Тр>
<ТД> Танка и осетљива коса
<ТД> 10 до 20 минута

<Тр>
<ТД> Нормална коса
<ТД> 20 до 30 минута

<Тр>
<ТД> Дебела и отпорна коса
<ТД> 30 до 40 минута


<П> Сећајући се да су то само сугестије и увек је важно да следите препоруке коришћеног произвођача производа.

<Х2> Нега након резултата

<п> Након бојења косе, од суштинског је значаја да се побрине за косу да их држи здрава и избегава оштећења. Неки важни врхови су:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Редовно влажи се редовно: Да ли је седмично влажење влаге и хранљиве материје изгубљене током промета боје боје.
<ЛИ> <стронг> Избегавање прекомерне употребе топлоте: Избегавајте честу употребу сушилице, равног гвожђа и бабилиса, јер топлота може даље оштетити жице.
<ЛИ> <стронг> Користите специфичне производе: Користите специфичне производе за обојену косу као што су шампони и чврсти кондиционири који помажу у одржавању боје и спречавање жуте косе.

<п> Сада када знате праву меру да промените косу, време је да га ставите у праксу и постигнете жељени изглед. Увек запамтите поступак пажљиво и, ако је потребно, потражите помоћ професионалаца да бисте осигурали најбоље резултате.

<Реф> Извор: ввв.екемпло.цом

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>