Шта је крај Језебела у чоколади са бибером

<Х1> Шта је крај Језебела у чоколади Пеппер?

<п> Језебел је био један од најупечатљивијих ликова чоколаде сапунице са Пиментаном, емитује се Реде Глобо 2003. године. Тумачена од стране глумице Елизабетх Савалла, Језебел је био амбициозан и манипулативни негативац, који је учинио све од себе да је све од себе учинило најбољем да добије оно најбоље да добије оно што је она је учинила најбољем да добије оно најбоље да добије оно што је она желела. Потпуно јело

<п> Кроз заплет, Језебел се укључује у разне оквире и зло, посебно против протониста Ана Францисца, коју игра Мариана Ксименес. Она покушава да одвоји Ану из њене велике љубави, Данила, коју је Мурило Беницио живео, а такође све ради на штету фабрици чоколаде града.

Међутим, као у свакој сапуници, крај Језебела није могао бити другачији. Након многих сукоба и сукоба, негативац се завршава да је без обзира и да ли је њен план уништен. Изложено је пре свих и завршава се ухапшени због својих злочина.

<п> Упркос свим злима које је починио током целог плаца, Језебел је имао и тренутке искупљења. На крају, жалила је њеним поступцима и настоји да се искористи, показујући више људске и осетљиве стране.

<п> Стога је крај Језебела у чоколади са бибером обележен његовим затвором и његовом жаљењем, показујући да чак и у сапуницама могу доћи до последица негативних радњи.