Флуминенсе Мемес Зуандо Фламенго

<Х1> Флуминенсе Мемес Зуандо Фламенго

<Х2> Увод
<п> Мемес су забавни и креативни начин да изразе мишљење и играју се са свакодневним ситуацијама. У фудбалу то није могло бити другачије. А када је у питању ривалство између Флуминенсе и Фламенга, меме се добијају још више истакнуто.

<Х2> Ривалство између Флуминенсе и Фламенгоа
<п> Ривалство између Флуминенсе и Фламенга је једно од најдубљег бразилског фудбала. Два рио клуба имају причу о интензивним конфронтацијама и загрејаним споровима на терену и са терена.

<Х3> Мемес као облик провокације
<п> Флуминенсе Мемес од Зуандо Фламенго је забавно и неповратни начин да изазовете црвено-црне фанове. Кроз смешне слике, видео снимке и текстове, триколори проналазе начин да се покупе играче Фламенко и појачавају ривалство између клубова.

<Х3> Примери Флуминенсе Мемес од Зуандо Фламенго
<п> Ево неколико примера Флуминенсе Мемес-а који се забављају Фламенго:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> меме 1: Слика играча Флуминенсе слави циљ, са описом “када Флуминенсе постиже више голова него Фламенго”.
<ЛИ> <стронг> меме 2: Видео Фламенго Игра која резултира циљем против, са опис “Фламенго увек надилази”.
<ЛИ> <стронг> меме 3: Слика флуминенсе вентилатора са клупском кошуљем и фразом “Бити Трицолор је жива шала Фламенго”.

<Х2> Реперкусија мемова
<п> Флуминенсе Мемес од Зуандо Фламенго обично генеришу пуно последица социјалних мрежа. Фанови оба клуба удела и коментаришу слике, стварајући окружење ривалства и опуштања.

<Х2> Закључак
<п> Флуминенсе Мемес од Зуандо Фламенго је забавно и неповратни начин изражавања ривалства између клубова. Ове игре су део фудбала и доприносе да се суочи са Флуминенсе и Фламенго још узбудљивијим.