меме да повуку субјект са симпатијима

<Х1> Мемес за повлачење тема са Црусх

<п> Прошли сте кроз ситуацију да желите да повучете субјект са симпатијом, али не знате тачно шта да кажете? Одличан начин да се пробије лед и започнете опуштени разговор је да делите смешне меме. На овом блогу ћемо представити избор мемова који вам могу помоћи у овој мисији. Погледајте!

<Х2> 1. Меме о филмовима и серијама

<п> Ако знате да је ваша симпатија обожаватељ неке одређене серије или филма, дељење меме који се односи на ову тему може бити одлична стратегија. Поред демонстрирања да имате заједничке интересе, то је забаван начин започињања разговора.

<Х3> Пример меме:

<п> <стронг> меме: “Када нађете да је то симпатија и обожаватељ игре престола и може започети планирање маратона заједно!”

<Х2> 2 Меме о свакодневним ситуацијама

<п> Друга опција је да поделите меме које приказују смешне ситуације свакодневног живота. Ови меме су одлични за пробијање леда и започињање опуштеног разговора, јер сви пролазимо кроз сличне ситуације и можемо се идентификовати са расположењем присутним у овим мемес-у.

<Х3> Пример меме:

<п> <стронг> меме: “Када покушавате да повучете субјект срушеним и он реагује падније меме. Прихватам изазов!”

<Х2> 3. Меме о хобијима и заједничким интересима

<п> Ако знате да ваша симпатија има хоби или заједнички интерес са вама, дељење меме везаних за ове теме могу бити велика стратегија. Поред тога што показује да имате афинитете, то је забаван начин започињања разговора и показати да сте свесни укуса ваше дробљења.

<Х3> Пример меме:

<п> <стронг> меме: “Када нађете да је то симпатија и видео игарска игара и можете обележити дан да се играте заједно. Играч 1 и играч 2, да бисте започели игру!”

<Х2> Закључак

<п> Дељење смешних меме је одличан начин да се привуче субјект са симпатијом. Поред разбијања леда, Мемес пружају тренутке опуштања и могу генерисати добро смех. Не заборавите да увек поштујете границе своје дробљења и изаберите меме које су погодне за контекст разговора. Сада само одаберите меме које најбоље одговара и покрените забавни разговор!