Мемес Зуандо Ботафого

<Х1> Мемес од Зуандо Ботафого

<Х2> Увод
<п> Ботафого је бразилски фудбалски клуб који има велику гужву, али је и циљ многих игара и мемова на друштвеним мрежама. У овом чланку ћемо истражити неке најсмешније меме које се забављају Ботафого.

<Х2> Меме 1: “Ботафого, вечни вице”
<п> Један од најпопуларнијих мемова који укључују Ботафого је познати “Ботафого, вечни вице”. То је последица чињенице да је клуб покренуо у неколико важних такмичења, попут бразилског првенства и Копа Либертадорес. Навијачи других тимова искористе ову ситуацију да се шале и исмевају Ботафого.

<Х2> Меме 2: “Ботафого, Тхе Лоне Стар Теам”
<п> Лоне звезда је симбол Ботафого, али то је такође извор шала. Многи меме се играју са чињеницом да је усамљена звезда последњих година недостатак наслова клуба. Ривалски фанови не пропуштају прилику да се шале о Ботафоговој “Лонели Стар”.

<Х2> Меме 3: “Ботафого, ФОГУИНХО ТЕАМ”
<п> Још један добро -БЕНИР МЕМЕ је “Ботафого, ФОГУИНХО ТЕАМ”. Ова се шала односи на надимак клуба, који је “пећ”. Ривалски навијачи често називају Ботафого “Фогуинхо” да би смањили величину клуба и изазовео ботафогуенсе.

<Х2> Меме 4: “Ботафого, Тхе Јоке Теам је спреман”
<п> Ботафого је такође познат и као “Спреман је шала”. То је зато што је клуб већ глумио у неколико необичних и контроверзних ситуација током своје историје. Од упитног ангажовања на финансијске проблеме, Ботафого се показује да је лак циљ за меме и шале на друштвеним мрежама.

<Х2> Закључак
<п> Меме које се забављају ботафого само су облик игре између обожавалаца различитих тимова. Важно је запамтити да је фудбал спорт који буди страсти и ривалства, али и треба да се посматра и са поштовањем и фер плејем. Меме могу бити смешни, али је неопходно да не превазиђете границе доброг расположења и међусобног поштовања између фанова.