Библијска порука за Божић

<Х1> Библијска порука за Божић

<п> Божић је посебно време када прославимо рођење Исуса Христа. То је тренутак размишљања, љубави и наде. На овом блогу ћемо поделити неке библијске поруке које нас инспиришу и подсећају на право значење овог посебног датума.

<Х2> Исусово рођење

<п> У књизи Луке, Поглавље 2, стихови 8 до 14, налазимо рачун Исусовог рођења:

<Блоцккуоте>
<п> и било је у истом пастиру региона који су били на селу и задржали су своје стадо током ноћи. И ево, Господњи анђео дошао је на њих, а слава Господа је их опколила са светлошћу и имао је велики страх. А анђео им је рекао, не бојте се, ево, доносим вам нову радост велике радости, што ће бити свима људима: јер је у граду Давиду, Спаситељ је данас рођен, ко је Христ, Господе. И то ће вам бити успут, наћи ћете дечака умотаног у крпе и лежи у јарку. И истом моменту, мноштво небеских војних војска појавило се са анђелом, хвалећи Бога и говорећи, славу Богу у највишем миру на земљи, добру вољу према мушкарцима!

<Х3> Право значење Божића

<п> Исусово рођење је право значење Божића. Дошао је на свет да нам донесе спасење и помирење са Богом. То је тренутак захвалности и радости, јер добијамо највећи дар од свих: вечни живот кроз Исуса.

<Х2> Библијске поруке за Божић

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Јован 3:16: “Јер је Бог волео свет на такав начин да је дао своје једино рођене сина, да сви који верују да не пропадају, већ имају вечни живот.” ЛИ>
<ЛИ> <стронг> Исаиах 9: 6: “За дечака нам је рођен, син нам је дао; и Кнежевина је на својим раменима; а његово име ће бити дивно, саветниче, отац , отац вечности, принц мира. “
<ЛИ> <стронг> Маттхев 1:21: “Она ће родити сина, а ви ћете вам дати име Исуса, јер ће он спасити своје људе из његових гријеха.”

<п> Ово су само неке од многих библијских порука које нас подсећају на право значење Божића. Можемо ли да прославимо овај датум са љубављу, захвалности и вере, увек сећајући предивног поклона који добијамо у Исусу.

<Х2> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.библиаонлине.цом.бр/ "> Онлине Библе
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.библегатеваи.цом/ "> Библијски пролаз

<П> Надам се да су ти библијске поруке додириле ваше срце и налепили да прославе Божић на посебан начин. Нека мир и љубав према Исусу буду присутни у вашем животу и у животу оних које волите. Сретан Божић!