Порука ЕЦЦ-у

<Х1> Порука ЕЦЦ

<п> здраво драги читаоци! Данас ћемо разговарати о састанку парова са Христом, познатијим као ЕЦЦ. Ово је кретање Католичке цркве који има за циљ да ојача брачне везе и промовишу искуство Божје љубави у браку.

<Х2> Шта је ЕЦЦ?

ЕЦЦ је црквена служба која настоји да евангелизује и помогне паровима да живе пуни и срећан век брака. Кроз састанке, предавања, динамика и тренутке молитве, покрет пружа парове приликом размишљања о њиховом односу, ојачати комуникацију и обновити посвећеност Богу и браку.

<Х3> Како функционише ЕЦЦ?

ЕЦЦ је организован у корацима, који обично трају викенд. Током овог периода парови учествују у предавањима, групним акцијама, тренутке молитве и прославе. Циљ је пружити добродошлицу и погодно окружење за парове за отварање, делити своја искуства и учити једни од других.

<п> <стронг> ЕЦЦ такође нуди парове за парове након почетног састанка, кроз периодичне састанке и тренутке обуке.

<Х2> ЕЦЦ предности

<п> ЕЦЦ има бројне користи за парове који учествују у покрету. Поред јачања брачног односа, састанак пружа тренутке рефлексије и духовног раста, помажући паровима да приступе Богу и живе интензивнији живот вере.

<п> <Спан> Поред тога, ЕЦЦ такође промовише интеграцију међу паровима, стварајући мрежу подршке и пријатељства која може трајати током целог живота.

<Х2> Тестимониалс од парова који су учествовали у ЕЦЦ-у

<О ол>
<ЛИ> “ЕЦЦ је у нашем браку био слив. Кроз састанке смо научили да боље комуницирамо, да опростимо и да ценимо љубав коју имамо једни према другима. Препоручујемо свим паровима!” – Јоао и Мариа
<ЛИ> “Учешће у ЕЦЦ-у било је трансформативно искуство за нас. Научили смо да ставимо Бога у средиште наше везе и да живимо у складу са учењима Цркве. Данас смо уједињени и срећни пар.” – Педро и Ана
<ЛИ> “ЕЦЦ нам је помогао да спасимо пламен љубави у нашем браку. Састанцима ћемо пронаћи радост да будемо заједно и научили да ценимо мале ствари свакодневног живота. Захвални смо на овом искуству!” – Царлос и Лаура

<Х2> Закључак

<п> Састанак парова са Христом је јединствена прилика за пароме да ојачају њихов однос, духовно расту и живе пуни и срећни брак живота. Ако желите да обновите свој брак и приђите Богу, будите сигурни да учествујете у ЕЦЦ-у. Сигуран сам да ће то бити трансформативно искуство!

<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.ецц.цом.бр "> Кликните овде да сазнате више о ЕЦЦ-у и пронађите датум у близини.

<Референце:
<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.ецц.цом.бр "> хттпс: //ввв.ецц.цом.бр
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.игрејацатолица.цом "> хттпс: //ввв.игрејацатолица.цом

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>