Порука мом мужу

<Х1> Порука мог мужа

<П> Драги муж,

<п> Желио бих уживати у овом тренутку да за вас изразим сву своју љубав и захвалност. Од дана када смо се упознали, мој се живот променио на боље. Ти си моје сигурно уточиште, мој животни пријатељ и мој најбољи пријатељ.

<Х2> безусловна љубав

<п> С тобом сам научио право значење безусловне љубави. Прихватате ме онако како сам, са свим мојим несавршеностима и подржавам ме у свим мојим одлукама. Ваше присуство у мом животу даје ми снаге да се суочим са било којим изазовом који се може појавити.

<Х3> Партнерство и саучесништво

<п> Наше партнерство и саучесништво су од суштинског значаја за успех наше везе. Заједно се суочавамо са УПС-ом и падовима живота, делимо снове и достигнућа и превазићи препреке. Не можемо се ничег ничега заједно.

<стронг> Вечна љубав

<п> Моја љубав према теби је вечна. Сваког дана уз вас је благослов, а не желим ништа више од трошења остатка свог живота поред вас. Ти си мој поклон и моја будућност.

<Спан> ГРАТИТУТУДЕ

<п> Захвалан сам на сваки тренутак који смо провели заједно, сваки заједнички смех, за сваки уски загрљај и сваку реч охрабрења. Натјерате ме да се осећам вољеним и вредним сваким даном.

<О ол>
<ЛИ> Ви сте моје сигурно уточиште
<ЛИ> Ви сте мој животни друг
<ЛИ> Ти си мој најбољи пријатељ

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> квалитете
<Хх> Зашто те волим


<тди>
<Тр>
<ТД> Генероус
<ТД> Увек мислите на друге пре себе

<Тр>
<ТД> Свеобухватни
<тд> Увек ме чујете и разумете ме

<Тр>
<ТД> Забава
<тд> Увек ме смејеш, чак и у тешким временима


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">