Порука за повлачење субјекта са Црусх-ом

<Х1> Порука да се повуче субјект са Црусх

<Х2> Увод
<п> Када нас некога занима, уобичајено је бити нервозан и не знајући како започети разговор. Али не брините, на овом блогу, даћемо вам неколико савета за размену порука да извучете субјект и започните разговор о опуштеном и занимљивом начину.

<Х2> Савети за поруке

<Х3> 1. Користите искрен комплимент
<п> Начин да се привуче пажња Црусх-а је да започнете разговор са искреним комплиментом. Може бити и о фотографији коју је објавио на друштвеним мрежама или чак о квалитету који се дивите у њему. На пример: “Здраво! Видео сам вашу фотографију на Инстаграму и значило да сте прелепи!”

<Х3> 2 Поставите питање о заједничким интересима
<п> Сазнајте које су заједничке интересе између вас и користити га као полазиште за разговор. На пример, ако волите филмове, можете да питате: “Здраво! Видео сам да вам се такође свиђају суспензије. Која је твоја омиљена?” Тако ћете имати заједничку подлогу да развијете разговор.

<Х3> 3. Поделите нешто смешно
<п> Један од начина да се разбије лед и учините разговор опуштенији је да поделите нешто смешно. То може бити меме, шала или чак смешна прича која вам се догодила. На пример: “Здраво! Само сам се сетио смешне приче која ми се данас догодила. Могу ли вам рећи?”

<Х2> Закључак
<П> Покретање разговора са симпатијом може се застрашити, али са правим санимањима можете пребацити лед и започети занимљив разговор. Не заборавите да сте аутентични и покажите истинско интересовање за особу. Срећно!