Метацрил Шта је

<Х1> Метацрил: Шта је и како то функционише?

<п> Метацил је производ који се користи у области естетике и медицине за пуњење лица и тела. То је врста биоматеријала састављена од полиметилметрактилатних микросфера (ПММА) суспендована у транспортном гелу. Метацрил се убризгава у кожу или поткожно ткиво да исправе несавршености попут бора, жљебова и удубљења.

<Х2> Како метакрил посао?

<п> Метацрил делује испуњавањем жељених подручја, промовисање ефекта јачине звука и омекшавање неправилности коже. ПММА микросфере подстичу производњу колагена, протеина одговорног за чврстину и еластичност коже. Временом, транспортни гел апсорбује тело, док микросфере остају на месту, пружајући трајне резултате.

<Х3> Предности метаКрил

<п> Метацрил има неколико погодности, као што су:

<ул>
<ЛИ> Пуњење бора и жлебова;
<ЛИ> Корекција ожиљака од акни;
<ЛИ> Повећање јачине звука усана;
<ЛИ> подмлађивање лица;
<ЛИ> корекција асиметрије лица;
<ЛИ> Трајни резултати;
<ЛИ> Минимално инвазивни поступак.

<Х3> Како је поступак са метакрилом?

<п> Поступак са метакром изводи специјализовани професионалац, попут дерматолога или пластичног хирурга. Пре наношења, направљена је процена пацијента како би се утврдила подручја која се третирају и потребна количина метаКрила.

<п> Апликација се врши ињекцијама помоћу танке игле или каниле. Поступак је релативно брз и може се извести у лекарској канцеларији, а не захтевајући хоспитализацију.

<Х3> Нега након поступка

<П> Након метакрилског поступка, важно је да следите смернице професионалца и не брините се, као што су:

<ул>
<ЛИ> Избегавајте интензивно излагање сунцу;
<ЛИ> Користите крему за сунчање дневно;
<ли> Избегавајте интензивне физичке активности у прва 24 сата;
<ли> Избегавајте масажу или прекомерну манипулацију третираним регионом;
<ли> редовно обављати медицинско праћење.

<п> Важно је нагласити да метацрил треба да примене обучени професионалци и на одговарајућим местима, након свих стандарда безбедности и хигијенских и хигијенских стандарда. Неправилна употреба или примена неквалификованих особа може довести до нежељених компликација и резултата.

<п> Стога, ако сте заинтересовани да обављате поступак метацила, потражите поуздану професионалну и поставите сва ваша питања пре доношења било какве одлуке.