Мој псе штене не жели јести оброка оно што радим

<Х1> Мој пас штене не жели да једе храну, шта да радим?

<П> Имати псе штенета је дивно искуство, али то може бити и изазовно. Једна од најчешћих брига штенаца је када одбију да једу. На овом блогу ћемо истражити неке савете и стратегије да се бавимо овом ситуацијом.

<Х2> Разумевање понашања штенета

<п> пре него што предузмете било коју меру, важно је схватити да је нормално да штети да имају променљив апетит. Као и људи, можда имају дане када су гладнији и други када их не занимају храна. Стога је важно да посматрате понашање вашег штенета и идентификујете да ли постоји основни проблем.

<Х3> Проверите здравље штенета

Ако ваше штене одбија јести, важно је искључити било који здравствени проблем. Проверите да ли представља остале симптоме као што су повраћање, пролив или летаргију. Ако приметите нешто необично, од суштинског је значаја да вас одведете у ветеринар за комплетну процену.

<стронг> Испробајте различите марке и укусе хране

<п> попут људи, пси такође имају преференције једења. Покушајте да нудите различите марке и укусе хране да бисте сазнали који вам се највише свиђа ваше штене. Неке оброке су такође посебно формулисане за штенад, узимајући у обзир њихове прехрамбене потребе.

<Спан> Успоставите рутину снаге

<п> Љупци имају користи од структуриране рутине, укључујући и на време оброка. Подесите фиксне вријеме да бисте нахранили свог пса и избегавате да стално правите храну стално. Понудите храну адекватним деловима за старост и величину штенета и уклоните оно што не једе након неколико минута.

<О ол>
<ЛИ> Избегавајте да нуде додатне грицкалице и храну
<ЛИ> Ако ваше штене не једе храну, важно је да избегнете да нуде залогаје и додатну храну. Ово може створити зачарани циклус у којем очекује нешто укусније од оброка. Останите чврсти и нудите адекватну храну за свакодневно храњење.
<ЛИ> Размотрите могућност постепено размене природних исхрани
<ЛИ> Ако сви покушаји да ваше штене поједу рацију, можете размотрити могућност да се постепено мењате на природној исхрани. Консултујте се са животињским ветеринарима или нутриционистом за смернице о томе како да се ова транзиција буде безбедно и здраво.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Савети да штене једе рацију


<тди>
<Тр>
<ТД> 1. Покушајте са различитим брендовима и укусима хране

<Тр>
<ТД> 2. Успоставити рутину снаге

<Тр>
<ТД> 3. Избегавајте да нуде додатне грицкалице и храну

<Тр>
<ТД> 4. Размотрите могућност постепено размене природних исхрана


<а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Прочитајте и: Како се бринути о здрављу вашег штенета

<Референце:
<О ол>
<ли> хттпс: //ввв.екампле.цом
<ли> хттпс: //ввв.екампле.цом

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/екампле" ширине = "560" висина = "315" Фререборбидер = "0" Дозволи за дозволу>