Мој муж ме је преварио шта да радим

<Х1> Мој муж ме је издао, шта да радим?

<П> Откривање да вас је супруг преварио, може бити погубно и болно искуство. Нормално је осећати мешавину емоција, попут љутње, туге, разочарања и чак кривице. Међутим, важно је запамтити да нисте одговорни за његове поступке и да имате право да одлучите шта да радите од сада.

<Х2> Како се бавити издајом?

<п> издаја је пауза самопоуздања и може дубоко да се тресе. Ево неколико савета који ће вам помоћи да се бавите овом ситуацијом:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> 1. Узмите времена за себе: То је нормално да се осећате емоционално преоптерећено након откривања издаје. Одвојите време да обрадите своје емоције и бринете о себи.
<ЛИ> <стронг> 2. Комуницирајте: Разговарајте са супругом о ономе што сте открили и како се осећате. Отворена и искрена комуникација је од суштинског значаја за обнову поверења.
<ЛИ> <стронг> 3. Потражите подршку: Тражите подршку пријатеља, породице или чак терапеута. Они могу понудити емоционалну подршку и помоћи јој доношење одлука.
<ЛИ> <стронг> 4. Оцените однос: Размислите о вашем односу у целини. Запитајте се ако и даље желите да наставите са њим и ако је издаја нешто што можете опростити и превладати.
<ЛИ> <стронг> 5. Размислите о пар терапији: Ако одлучите да дате везу, двострука терапија може бити опција која ће им помоћи да обнове самопоуздање и ојачају везу.

<Х3> Закључак

<П> Откривање да вас је ваш супруг преварио је да је то тешка ситуација. Међутим, важно је запамтити да имате моћ да одлучите шта да радите од сада. Одвојите време да се бринете о себи, тражите подршку и размислите о свом односу. Запамтите да заслужујете да будете срећни и да је коначна одлука на вама.

<п> <Спан> Референце: <а хреф = "хттпс: //ввв.псицхологитоди.цом/ус/блог/Стронгер-Тхе-Брокен-Плацес/201305/вхат-до-вхе-иноу-аре -ТХ-жртва-неверност "> Психологија данас