Минас је свет

<Х1> Минас је свет

<п> Минас Гераис је бразилска држава која се налази у југоистоку у земљи земље. Познато по својој богатој култури, историји и природним лепоти, Минас Гераис очарава посетиоце из целог света. На овом блогу ћемо истражити све о овој невероватној држави, од његове кухиње до његових незадовољних знаменитости.

<Х2> Минас Гераис гастрономија

<п> Минас Гераис кухиња је позната у целом Бразилу и чак и међународном нивоу. Смиси попут тропеиро пасуља, хлеб од сира, туту до минаса и познати дулце де лецхе само су неки од задовољстава које можете да пробате у мином Гераис. Минас Гераис кухиња је обележена обиљем, интензивним укусима и типичним састојцима региона.

<Х3> Бодови

<п> Минас Гераис има мноштво знаменитости које одушеве посетиоце. Један од најпознатијих је историјски град Оуро Прето, познат по бароковним црквама и њеној сачуваној колонијалној архитектури. Друга незаконито одредиште је град Тирадентес, са каменим улицама и старим дворцима.

<п> Поред тога, Минас Гераис је такође дом прелепих природних пејзажа, као што је Серра да Цанастра, са слаповима и стазама и национални парк Серра до Ципо, са својим стенским формацијама и кристалним рекама.

<Х2> Рариоритете о Минас Гераис

<п> Минас Гераис је држава са највећим бројем општина у Бразилу, укупно 853 градова. Поред тога, познато је као држава великих писаца, као што су Царлос Друммонд де Андраде и Гуимараес Роса.

<О ол>
<ли> Царлос друммонд де андраде
<ли> ГУИМАРАЕС РОСА
<ЛИ> Цецилиа Меирелес
<ли> Фернандо сабино

<Х2> Догађаји у Минас Гераис

<п> Минас Гераис је такође сцена различитих културних догађаја и фестивала током целе године. Један од најпознатијих је Међународни фестивал позоришта за лутке, одржан у Бело Хоризонтеу. Поред тога, град Диамантина је познат по традиционалном божанском гозби, који привлачи туристе из целе земље.

<Х3> Хотели и хостинг

<П> За оне који желе да знају Минас Гераис и уживају у свим њиховој лепоти, постоји неколико опција хотела и гостионица разбацаних у целој држави. Из више луксузних опција за једноставније и угодне домаћине, можете пронаћи савршено место да бисте остали током своје посете.

<Х2> Закључак

<п> Минас Гераис је право благо у Бразилу, са богатом културом, укусном кухињом и запањујућим пејзажима. Ако нисте имали прилику да знате ово шармантно стање, не губите више времена и планирате своје путовање у Минас Гераис. Сигуран сам да ћете се заљубити у све што ово место може да понуди.