Које је време модног одреда на СБТ 2023

<Х1> Модни одред о СБТ-у 2023.

<п> Модни састав је бразилски телевизијски програм који има за циљ да помогне људима да трансформишу свој стил и побољшају своје самопоуздање. Преноси СБТ, програм садржи презентацију Исабелле Фиорентино и Арлиндо Грунда, који су специјалисти у моди и стилу.

<Х2> Прикажи време

<п> У 2023. модни састав и даље је приказано СБТ-ом, али време екрана може се разликовати у складу са распоредом станице. Важно је бити свестан СБТ програмирања мреже да бисте сазнали тачно време програма.

<Х3> Како пронаћи време модног одељења

<п> Да бисте сазнали време модног одреда на СБТ-у 2023. године, можете да користите различите функције:

<О ол>
<ЛИ> Посаветујте се са СБТ програмирањем на званичној веб страници станице;
<ЛИ> Проверите да ли је мрежа програмирања доступна на ТВ водичима;
<ЛИ> Контактирајте емитер кроз своје друштвене мреже или телефон;
<ЛИ> Користите ТВ апликације које пружају програмирање канала.

<п> Ово су неке опције за проналажење распореда модног одреда у СБТ-у 2023. Запамтите да се програмирање може променити, тако да је важно увек да проверите ажуриране информације.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Подаци
<Хх> Време


<тди>
<Тр>
<ТД> Понедељак
<ТД> 20Х30

<Тр>
<ТД> Субота
<ТД> 15Х00

<Тр>
<ТД> Недеља
<ТД> 13:30


<п> Ово су неки примери времена када се може приказати модни састав, али не заборавите да проверите ажурирано програмирање да бисте потврдили тачно време.

<а хреф = "хттпс: //ввв.сбт.цом.бр/програм/ескуадрао-да-мода "> Кликните овде да бисте приступили званичној веб локацији СБТ и добићете више информација о програму.

<Реф> Извор: СБТ

<п> Надамо се да су вам ове информације корисне да пронађете време СБТ одреда у 2023. Уживајте у програму и надахните се да обновите свој стил!