Мој ЦНХ није стигао у пошту шта да ради

<Х1> Шта да радите ако ЦНХ није стигао поштом?

<п> Ако сте затражили издавање ваше националне возачке дозволе (ЦНХ) и није стигао поштом, важно је предузети неке мере за решавање ове ситуације. У овом чланку ћемо вам показати шта да радите у овом случају.

<Х2> Проверите време испоруке

<п> пре него што предузмете било коју радњу, проверите време испоруке које је тело утврдило одговорно за издавање ЦНХ. Генерално, овај период се разликује у зависности од региона и може потрајати неколико недеља да се портфељ испоручи.

<Х2> Контактирајте емитираног органа

<п> Ако је време испоруке већ истекло, обратите се тијелу издавања ЦНХ да бисте информисали не-ће -реце. Можете назвати корисничку службу или послати е-маил који објашњава ситуацију.

<Х3> Набавите потребне документе

<п> пре него што се обратите тијелу издавања, важно је прикупити потребне документе како би доказали захтев ЦНХ. Имати доказ о плаћању, протокол захтева и било који други документ који се може затражити.

<стронг> Закажите лице -ТО -ФЕЦЕ посета

<п> У неким случајевима, агенција за издавање може затражити да закажете лице -ТО -Фесе посету да бисте решили ситуацију. У овом случају, следите упутства пружена и присуствују месту у заказаном дану и времену.

<Спан> распитајте се о могућности дупликата

<п> Ако су сви покушаји локације оригиналног ЦНХ фрустриране, сазнајте о захтеву дупликата. Свако тело које издаје има своја правила и поступке за издавање дупликата ЦНХ.

<О ол>
<ЛИ> Прикупите документе неопходне за дупликат;
<ЛИ> Плаћајте тражене накнаде;
<ЛИ> Закажите нови медицински преглед, ако је потребно;
<ли> Упоредите са орандатом који се емитује да бисте уклонили дупликат од ЦНХ.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Орган из емитера
<Хх> Телефон
<Хх> Е-пошта


<тди>
<Тр>
<ТД> Државно одељење за саобраћај (ДеТРАН)
<ТД> (КСКС) КСКСКСКС-КСКСКСКС
<ТД> Атендименто@детран.кк.гов.бр

<Тр>
<ТД> Одељење на националном саобраћају (Денатран)
<ТД> (КСКС) КСКСКСКС-КСКСКСКС
<ТД> Атендименто@денатран.гов.бр


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/кккккккккк" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>