Моја девојка је завршила са мном шта да ради

<Х1> Шта да радите када се ваша девојка заврши са вама?

<Х2> Разумевање својих осећања
<П> Завршетак односа може бити болно и изазовно искуство. Важно је дозволити себи да осетите све емоције које настају после краја, попут туге, љутње и збрке. Дајте себи времена да обрадите своја осећања и да се не бојте тражити емоционалну подршку пријатеља и породице.

<Х2> Размишљање о односу
<п> Након завршетка, корисно је размислити о односу и идентификовати било какве понављајуће стандарде или проблеме који су можда допринели крају. Ово вам може помоћи да расту и учите из искуства, избегавајући исте грешке у будућности.

<Х2> Комуницирање на здрав начин
<п> Ако и даље имате осећања према вашој бившој девојци и желите да покушате да решите ствари, важно је здраво комуницирати. Избегавајте менталне игре или манипулативно понашање. Уместо тога, будите искрени и отворени о својим осећањима и намерама.

<Х2> Давање простора и времена
<п> Од суштинског је значаја да поштујете простор и време своје бивше девојке након краја. Свака особа се односи на крај везе другачије, а присиљавање помирења или инсистирање на одржавању сталног контакта може бити штетно за обе стране.

<Х2> Улагање у себе
<п> Након завршетка, важно је да се фокусирате на себе и своје благостање. Овај тренутак користите као прилику да се фокусирате на своје личне циљеве, хобије и интересе. Ово неће само помоћи да вас омета мишљење, али ће вам такође омогућити да растете као појединац.

<Х2> С обзиром на терапију
<п> Ако имате потешкоћа са којом се бавите крајњем и осећањем заглављене у циклусу негативних мисли, обзира на то да терапија може бити корисна опција. Квалификовани професионалац може вам помоћи да обрадите своје емоције, развијте здраве вештине суочавања и пронађите начин да наставите даље.

<Х2> Закључак
<п> Иако се крај везе може бити болан, важно је запамтити да време зацели све ране. Дозволите себи да се осећате, размислите о вези и улагајте у себе. Временом ћете поново пронаћи срећу и бити спремни за нови почетак.