Мој Пхилцо ТВ се не појављује само слика само звук

<Х1> Мој Пхилцо ТВ се не појављује слика, само звук

<п> Ако се суочите са проблемом вашег ТВ Пхилцо-а који не приказује слику, већ само репродукујете звук, постоји нека могућа решења коју можете покушати пре него што позовете техничара. У овом чланку ћемо истражити нека од ових решења и схватити шта може изазвати овај проблем.

<Х2> Проверите везе

<п> Пре свега, осигурајте да су све везе између ТВ-а и спољних уређаја правилно повезане. Проверите да ли су ХДМИ, РЦА или други видео каблови чврсто повезани и на ТВ-у и спољним уређајима, попут пријемника кабловске телевизије, ДВД плејер или игара.

<Х2> Проверите подешавања ТВ-а

<п> Проверите да ли су подешавања ТВ тачна. Идите на мени Подешавања телевизора и проверите да ли је одабрани видео унос одговара уносу у коме је спојен спољни уређај. Такође проверите да ли телевизор није у режиму чекања или режиму уштеде енергије, јер то може утицати на дисплеј слике.

<Х2> Проверите ХДМИ кабл

<п> Ако користите ХДМИ кабл да бисте повезали телевизор на спољни уређај, проверите да ли кабл правилно функционише. Покушајте да прикључите спољни уређај на другу телевизију користећи исти ХДМИ кабл да бисте видели да ли проблем и даље постоји. Ако се проблем појави само са вашом Пхилцовом телевизором, можда ће бити потребно заменити ХДМИ кабл.

<Х2> Проверите подешавања спољних уређаја

Проверите да ли су подешавања спољних уређаја тачна. На пример, ако користите пријемник кабловске телевизије, проверите да ли је правилно конфигурирано да видео сигнал пошаље на ТВ. Погледајте приручник за спољни уређај за детаљна упутства о подешавањима.

<Х2> Проверите да ли постоје ажурирања фирмвера

Проверите да ли постоје исправке фирмвера на располагању вашем Пхилцо ТВ-у. Понекад се проблеми са приказом могу исправити ажурирањем фирмвера. Проверите званичну веб страницу Пхилцо-а или се обратите техничкој подршци за информације о томе како да ажурирате свој ТВ фирмвер.

<Х2> Позовите техничара

<п> Ако ниједна од горе наведених решења не реши проблем, можда ће бити потребно да позовете специјализованог техничара да дијагностикује и поправи ваш Пхилцо ТВ. Они ће имати знање и алате потребне за идентификацију и решавање проблема.

<п> Надамо се да је овај чланак био користан да разумете нека могућа решења за проблем вашег Пхилцо ТВ не приказује слику, само репродукујте звук. Не заборавите да увек проверите подешавања веза, ТВ и спољне уређаје и потражите ажурирања фирмвера пре него што позовете техничара.