МРВ Шта то значи

<Х1> МРВ: Шта то значи?

<п> МРВ је један од највећих градитеља и програмера у Бразилу, са преко 40 година искуства на тржишту некретнина. Акроним МРВ значи “Минас Рио Верде”, позивајући се на порекло компаније, које је основано у Бело Хоризонтеу, Минас Гераис.

<Х2> Изградња популарних некретнина

<п> МРВ је познат по свом наступу у изградњи популарних својстава, усмјерен на средњу класу и низак приход. Компанија има за циљ да понуди квалитетне куће, са приступачним ценама и једноставним условима плаћања.

<Х3> Иновација и одрживост

<п> Поред изградње некретнина, МРВ се такође истиче на бригу о иновацијама и одрживости. Компанија непрестано тражи технолошка решења која могу оптимизирати своје грађевинске процесе и смањити утицај својих радова на животну средину.

<стронг> Друштвена обавеза

<п> МРВ такође има снажну социјалну посвећеност, развијање пројеката и радњи који имају за циљ да побољшају квалитет живота заједница у којима послује. Компанија улаже у образовање, културу, спортско и животне средине, желећи да допринесу одрживом развоју региона у којима је присутан.

<спан> препознавање и награде

<п> МРВ је већ примио неколико награда и препознавања током целог пута. Компанија је оверена од стране одличног места за рад као једна од најбољих компанија са којима ће сарађивати и да је призната за своје перформансе у друштвеној одговорности и одрживости.

<О ол>
<ЛИ> Временски услов АКУИ – Најбољи конструтон у Бразилу
<ЛИ> Топ награда за некретнине – Категорија конструтина у години
<ЛИ> Награда са мастер некретнинама – категорија одрживог предузећа

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> година
<Хх> Награда


<тди>
<Тр>
<ТД> 2020
<ТД> Вријеме се жали награда овде – најбоља конструтора у Бразилу

<Тр>
<ТД> 2019
<ТД> Топ Награда ИМОБИЛИАРИО – Категорија изградње године

<Тр>
<ТД> 2018
<ТД> Награда са мастер некретнинама – категорија одрживог предузећа


<а хреф = "хттпс: //ввв.мрв.цом.бр Дон Реф=" Нанороколлов "> Посетите званични МРВ веб страницу

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>

<П> Надамо се да ће овај блог разјаснити ваше сумње у значење акроним МРВ-а и перформансама компаније на тржишту некретнина. МРВ је познати градитељ, посвећен квалитету, иновацијама, одрживости и друштвеној одговорности. За више информација посетите званични МРВ веб локацију.