Који је тамнији инсулфилм дозвољен законом

<Х1> Инсулфилм: Знајте да су правила и ограничења дозвољена законом

<п> Можда сте чули за инсулфилм, тај мрак који је смештен у прозоре аутомобила да се заштити од сунца и осигура више приватности. Али да ли знате шта је најмрачнији инсулфилм дозвољен законом? У овом чланку ћемо разјаснити сва правила и ограничења која се односе на употребу овог производа.

<Х2> Шта је инсулфилм?

<п> Инсулфилм, такође познат као соларни контролни филм, је лепљив који се наноси на стакло возила. Има својства која помажу у смањењу топлоте и сунчеве светлости унутар аутомобила и нуде већу приватност приватности.

<Х2> Правила и ограничења

<п> Према бразилском закону, употреба инсулфилма у стаклу возила је дозвољена, али постоје нека правила и ограничења која се морају поштовати. Главна је минимална транспарентност која је потребна у наочарима.

<п> Према националном савету за саобраћај (контрано), минимална транспарентност дозвољена за предње прозоре (ветробранско стакло и предња страна) је 75%. То значи да је тамнији инсулфилм дозвољен законом у овим наочарима онај који омогућава одломак од најмање 75% светлости.

<п> за бочне прозоре задњег и задње стране, минимална дозвољена транспарентност је 70%. Стога је тамнији инсулфилм дозвољен законом у овим наочарима онај који омогућава одломак од најмање 70% светлости.

<Х2> Последице неправилне употребе

<п> Употреба тамнијег инсулфил-а него што је дозвољено законом може имати на неколико последица. Поред тога што се сматра да је саобраћајни прекршај, возач се може кажњети и имати бодове додати у своју возачку дозволу.

<п> Поред тога, возило се може задржати за регуларизацију и управљачки програм га може уклонити само након уклањања неправилног инсулфилма. Стога је важно бити свестан правила и ограничења како би се избегли проблеми са инспекцијом.

<Х2> Закључак

<п> Инсулфилм је производ широко који се користи за заштиту од сунца и осигурати више приватности у возилима. Међутим, од суштинског је значаја да се поштују правила и ограничења утврђене бразилским законом. Закон о законном инсулфилу је онај који омогућава најмање 75% светлости у предњем стаклу и 70% у задњем и задњој страни.

<п> Стога, пре наношења инсолфилма на своје возило, проверите да ли је у утврђеним стандардима. Дакле, избећи ћете инспекцијске проблеме и осигурати сигурност и удобност свих станара возила.