Музика Клињка се борила са ружом

<Х1> Музика: Карнација се борила са ружом

<п> Песма “Клињка се водила са Росом” је добро-популарна дечја песма у Бразилу. То је део традиционалног репертоара песама на точковима и пева се деца свих узраста.

<Х2> Лирицс

<п> Лирицс песме “Клинг се борио са ружом” је једноставно и лако је учити. Она прича причу о клињ који се не слаже са ружом и на крају се повређује. Погледајте потпуно слово:

<О ол>
<ЛИ> Клињка се борила са ружом
<ЛИ> Под балконом
<ЛИ> Клинчина је изашла повређена
<ЛИ> и разбијена ружа

<Х2> Значење музике

<П> Упркос томе што је дечија песма, “клинчићи се борио са ружом” може имати различите интерпретације. Неки кажу да лирицс разговарају о ривалству између две особе, док други верују да је то само шала између цвећа. Важно је да музика забавља и учи децу о важности мира и дијалога.

<Х2> Радиоциознисти

<п> Поред тога што је била популарна песма, “клинчићи се борио са ружом” такође је био предмет неколико цртаних и дечјих програма. Ваша весела и очаравајућа мелодија је стигла деца и одрасле особе постоје генерације.

<Х3> Гледајте видео с песмом “О Цраво се борио са Росом”

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ФререБордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска плоча;;

<Х3> Референце

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Референце Пример 1
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Референце Пример 2

<п> Надам се да сте уживали да знате нешто више о песми “Клињка се борила са ружом”. Прави је драгуљ бразилске популарне културе и наставља да очара децу и одрасле до данас. Ако имате било какву радозналост или желите да поделите своје искуство са овом песмом, оставите коментар испод. До следећег пута!