Песме о мору

<Х1> Песме о мору: Листа репродукције за опуштање и инспирисану се

<П> Јесте ли се икад запитали о количини песама које разговарају о мору? Ова тема која је тако присутна у популарној култури у стању да побуди различите емоције и превозе нас на удаљена места. Да ли да се опустите, инспирисани или једноставно уживајте у лепоти океана, песме о мору су велики избор. На овом блогу одабрали смо неке песме које ће вас учинити да осетите морски ветар и зароните у јединствени музички универзум.

<Х2> 1. “Мермаид” – Лулу Сантос
<п> Ова песма из Лулу Сантоса је прави класик. Уз ангажовање мелодије и писмо које говори о магији сирених, “сирена” је савршена за оне који желе да се однесу таласи мора.

<Х2> 2 “Оцеан” – Ђаван
<п> Ђаван је познат по својим песничким композицијама и “океан” није могао бити другачији. Са меким гласом и ангажовањем мелодије, ова песма нас чини да се осећамо као да једримо у Високо море.

<Х2> 3. “Атомиц Марацату” – Цхицо Сциенце & Зумби Натион
<п> Ова песма је истинита химна покрета Мангуебеат, коју је створио Цхицо наука и Зумби нација. Са мешавином ритмова и писма који говори о североисточној култури, “Атомски Марацату” нас превози до плажа Рецифе.

<Х2> 4. “Ла Белле де Јоур” – Алцеу Валенца
<п> Алцеу Валенца је једно од великих имена у бразилијској музици и у “Ла Белле де Јоур”, он нас представља песмом која говори о мору и слободи. Са заразном мелодијом, ова песма је савршена да се развеселите било који дан.

<Х2> 5 “Само море зна” – Доривал Цаимми
<п> Доривал Цаимми је познат по својим композицијама које приказују културу и природу мора. У “Само море зна”, позива нас да заронимо у његове сећања и чини нас да осетимо неизмерност океана.

<Х3> Закључак
<п> Песме о мору су у стању да нас превозе у свемир спокоја и лепоте. Да ли да се опустите, надахнуте или једноставно цените природу, овај листа репродукције је одличан избор. Надамо се да сте уживали у предлозима и да ће вам помоћи да још више уживате у магији мора још више.