У сапуници је краљ говеда геремије Бердиназзи умро

<Х1> У сапуници “Краљ говеда”, Геремије Бердиназзи умире

<П> У познатом бразилском сапуницу “Краљ говеда”, емитовао је Реде Глобо између 1996. и 1997. године, један од најупечатљивијих тренутака је смрт лика Геремије Бердиназзи. Тумачени од стране познатог глумца Антонио Фагундес, Геремије је моћан пољопривредник и протагонист парцеле.

<Х2> Путање геремије Бердиназзи

<п> Геремије Бердиназзи је човек скромног порекла који постаје један од највећих власника земљишта у земљи. Његова прича обележена је борбама, достигнућима и многим породичним сукобима. Кроз завере се укључује у копнене спорове, суочава се са моћним непријатељима и живи мучни роман са карактером Луана, коју игра патрициа стуб.

<Х3> СМРТ ГЕРЕМИАС БЕРДИНАЗЗИ

<п> У исходу сапунице, Геремијас Бердиназзи завршава трагично пролазећи. Након низа преокрета и сукоба, он је убио једна од своје деце, Бруно Мезенга, коју игра Марцелло Антони. Смрт Геремије обележава крај ере и има значајне последице на остале ликове у парцели.

<стронг> Утицај смрти геремије бердиназзије

<п> Смрт Геремије Бердиназзи у сапуници “Краљ говеда” изазвао је велику гужву међу гледаоцима. Карактер је био један од најражиђаснијег и свемирског заплета, а његова смрт је извела питања о моћи, породици и правима. Поред тога, исход историје Геремије Бердиназзи такође је имао и последице на главном плану и развоју осталих ликова.

<О ол>
<ЛИ> Реперцуссион у главном плацу
<ЛИ> Последице за остале ликове
<ЛИ> Размишљање о моћи и правди

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Лик
<х> Глумац / глумица


<тди>
<Тр>
<ТД> Геремије Бердиназзи
<ТД> Антонио Фагундес

<Тр>
<ТД> Бруно мезенга
<ТД> Марцелло Антони

<Тр>
<ТД> Луана
<ТД> Патрициа стуб


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>