У сапуници је краљ говеда Бруно умро

<Х1> Новел Краљ говеда: Смрт Бруна

<п> СОАП ОПЕРА о краљ говеда, емитовао је Реде Глобо 1996. године, био је велики успех и обележио је епоху на бразилској телевизији. Са тешким уловима и ангажовањем, прича је освојила публику и постала класична.

<Х2> Краљ стоке је заплет

<п> Сапун Опера говори о Брину Мезенги, коју игра глумин Антонио Фагундес, моћан пољопривредник из унутрашњости Сао Паула. Бруно је познат као “краљ говеда” због свог великог богатства и утицаја у региону.

<п> Кроз заплет, Бруно се укључује у разне породичне и љубавне сукобе. Ожењен је Луаном, живео је Патрициа Пиллар, али се заљубљује у своју нећакињу, младу Леју, коју је играо Адриана Естевес.

<Х3> Бруно-ова смрт

<п> Један од најупечатљивијих тренутака романа је Бруно-ова смрт. Након откривања издаје његове супруге Луана са својим братом, Геремије, коју игра Раул Цортез, Бруно улази у дубоку депресију.

<п> Разочаран и безнадно, Бруно одлучује да узме свој живот. У узбудљивој сцени, лик се опрости са својим најмилијима и почини самоубиство.

<п> Овај заплет окренут шокираним гледаоцима и у то време стекао је много реперкусије. Бруно-ова смрт обележила је исход једне од главних прича романа.

<Х2> Наслеђе краља стоке

<п> Упркос Бруновој смрти, сапуница Опера Краљ говеда наставила је са другим очаравајућим парцелама и ликовима. Историја су адресиране теме као што су спор околини, борбе руралних радника и породични сукоби.

<п> Успех опере сапуна била је величина која се још увек памти и угледа фанови. Краљ говеда оставио је наслеђе на бразилској телевизији и постао прекретницу у историји сапуница.

<п> Ако нисте гледали ово ремек-дело бразилске телевизије, не губите време! Потражите епизоде ​​на Интернету или Стреаминг Сервицес и укрцавање на ову узбудљиву причу.