Ја немам дугу и сада

<Х1> Немам канал и сада?

<п> Ако немате ниједан документ вашег возила, можда ћете се суочити са неким потешкоћама. Тхе Батт је важан документ за доказивање имовине и преноса возила. Без њега, можда имате проблема са продајом, преношењем или регулисањем аутомобила.

<Х2> Шта је удујство?

<п> Тхе Бат је документ који је издао Државно одељење у саобраћају (ДеТРАН) које доказује власништво и пренос возила. Садржи информације као што су име власника, подаци о возилу, историја трансфера и аутентификација.

<Х2> Шта да радим ако немам барајлук?

<п> Ако немате обалу вашег возила, важно је предузети неке кораке да регулише ситуацију. Погледајте шта можете да урадите:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Контактирајте бившег власника: Ако сте купили туђе возило, обратите се бившем власнику и затражите одвод. Можда је заборавио да испоручи документ или је изгубио. Покушајте да се ситуација решите на пријатељски начин.
<ЛИ> <стронг> Проверите да ли је у дуваонику задржан у било којем органу: у неким случајевима, у тући се могу задржати у некој агенцији за саобраћај. Проверите да ли постоји било каква чекања или ограничења у Детрану или било којем другом надлежном телу.
<ЛИ> <стронг> Потражите диспечера: Ако не можете сами да решите ситуацију, потражите диспечеру специјализовани за регулисање возила. Они вам могу помоћи у потрази за Бат-ом или у издавању новог документа.

<Х2> Последице да немају тунију

<п> Детатов недостатак може имати неке последице за власника возила. Међу њима:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Потешкоће у продаји возила: без дута, може се тешко продати возило, јер купац може сумњати у порекло аутомобила.
<ЛИ> <стронг> Тешкоћа у преносу: Ако желите да возило пребаците неком другом, недостатак барага може да отежам процес.
<ЛИ> <стронг> У реду за не преношење возила: Ако сте купили возило и нисте пренијели документацију на своје име, можете примати новчане казне и бодове у возачкој дозволи.

<П> Стога је важно да што пре регулише ситуација. Покушајте да решите дужни проблем да бисте избегли будуће непријатности.

<Х3> Закључак

<п> уту је суштински документ за доказивање имовине и преноса возила. Ако немате барут, важно је предузети потребне мере за регулисање ситуације. Контактирајте бившег власника, проверите да ли се документ задржава у било којем органу и по потреби потражите специјализовани диспечер. Обавезно решите овај проблем да бисте избегли будуће потешкоће.