У овом поглављу

У овом поглављу, разговарајмо о врло занимљивој теми и пуно важних елемената. Спремите се за роњење у свет ознака и функција које ће вам блог учинити још потпуније и атрактивнијим за читаоце.

Полазећи са основама, имамо ознаке заглавља, које представљају познати “<Х1>“, “<х2>” и “<х3>“. Ове ознаке су неопходне за организовање вашег садржаја блога и истакнути наслове и титлове.

Други важан елемент је ознака “<стронг>“, која се користи за наглашавање одређених речи или реченица. Текст оставља подебљано, привлачи пажњу читалаца на те одређене информације.

За форматирање одласка имамо ознаку “<п>“. Користи се за одвајање и организовање текста у блокове, олакшавање читања и разумевања садржаја.

Ознака “<спан>” користи се за примену специфичних стилова у текстни одломак. Може се користити за истицање речи или фразе другачије од остатка текста.

Да бисте креирали наручене листе, имамо ознаке “<ло>” и “<ЛИ>“. Ознака “<лл>” користи се за креирање бројачене листе, док се ознака “<ЛИ>” користи за сваку ставку на листи.

Ознака “<стол>” користи се за креирање табела, који су веома корисни за организовање информација на структуриран начин. У оквиру ознаке “<табела>“, имамо ознаке “<тхеад>“, “<тр>“, “<х>“, “<тбоди>“, “<тр>” и “<тд>“, што користе се за дефинисање заглавља, линије и ћелије у табели.

Ознака “<а>” користи се за креирање веза, омогућавајући читачу да кликне на текст или слику и да се преусмерава на другу страницу или ресурс на вебу. Ознака “<сф>” користи се за креирање референци, које су унутрашње везе унутар самог блога.

Ознака “<фраме>” користи се за укључивање садржаја са других страница или веб локација унутар вашег блога. Веома је корисно за приказивање видео записа, мапа или других врста интерактивног садржаја.

Сада када знамо основне елементе, разговарајмо о неким додатним функцијама које могу учинити ваш блог још потпунији и атрактивнији.

“<Феатуред Сниппет>” је Гоогле функција која наглашава одломак из свог садржаја као директан одговор на питање које доноси корисници. Ово повећава видљивост вашег блога у резултатима претраге.

“<СитеЛинкс>” су додатне везе приказане на резултатима Гоогле претраге, који кориснику усмерава на одређене странице вашег блога. Ово олакшава навигацију и повећава релевантност његовог садржаја.

“<Критике>” прегледавају корисници на производима, услугама или предузећима. Могу се приказати у резултатима претраге и помоћи у изградњи репутације вашег блога.

“<удубљена>” је функција која наглашава одломак из свог садржаја са повлачењем, скреће пажњу читалаца на те одређене информације.

“<Слика>” су слике које се могу уградити у ваш блог, чинећи га визуелно привлачнијим и занимљивијим читаоцима.

“<Људи такође питају>” је Гоогле функција која приказује питања везана за ваш садржај у резултатима претраге. Ово помаже да се повећа видљивост вашег блога и одговорите на корисничка питања.

“<Лоцал Пацк>” је Гоогле функција која приказује мапу са локалним резултатима претраге. Ово је веома корисно за блогове који имају одређени географски фокус.

“<Панел знања>” је информативна панел која се појављује у резултатима Гоогле претраживања, пружајући додатне информације о одређеној особи, компанији или теми.

“<ФАК>” често се постављају питања која се могу уградити у ваш блог, помажући да се брзо и ефикасно јављају питања о читаоцима.

“<Новости>” су вести везане за ваш садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово помаже да се ваш блог ажурира и релевантно за читаоце.

“<Пацк пацк>” је скуп слика у вези са вашим садржајем који се могу приказати у резултатима претраге. Ово повећава видљивост вашег блога и привлачи више читалаца.

“<Видео>” је функција која вам омогућава да уградите видео записе у свој блог, што га чини динамичнијим и интерактивним.

“<Феатуред Видео>” је истакнут видео у Гоогле Резултати претраживања, повећавајући видљивост вашег блога.

“<Видео кароусел>” је вртиљак видео записа везаних за ваш садржај који се може приказати у резултатима претраге. Ово помаже да привучете више читалаца и повећате време на вашем блогу.

“<Топ Сториес>” је Гоогле функција која приказује најновије вести у вези са вашим садржајем у резултатима претраге. Ово одржава ваш блог до данас и релевантно за читаоце.

“<Довес>” су рецепти који се односе на њихов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је веома корисно за блогове за кување или храну.

“<Посао>” су отвори за посао који се односе на њихов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за блогове каријере или запошљавање.

“<ВВИТТЕР>” је друштвена мрежа која се може уградити у ваш блог, омогућавајући читаоцима да поделе ваш садржај и комуницирају са вама.

“<Твиттер Цароусел>” је Твеет Цароусел који се односи на његов садржај који се може приказати у резултатима претраге. Ово повећава видљивост вашег блога и привлачи више читалаца.

“<Пронађи резултате на>” је Гоогле функција која омогућава корисницима да пронађу резултате претраге на осталим веб локацијама које се односе на њихов садржај.

“<Погледајте резултате о>” је Гоогле функција која приказује резултате претраге у вези са вашим садржајем на другим веб локацијама.

“Сродне претраге>” су истраживања везане за ваш садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово помаже да привуче више читалаца и повећа релевантност вашег блога.

“<АДС ТОП>” су огласи приказани на врху резултата Гоогле претрагама. Ово повећава видљивост вашег блога и може да створи приход путем оглашавања.

“<Адс Боттом>” су огласи приказани на дну резултата Гоогле претрагама. Ово такође повећава видљивост вашег блога и може да генерише приход путем оглашавања.

“<Цароусел>” је резултати претраге кароусел који се односе на његов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово помаже да привуче више читалаца и повећа релевантност вашег блога.

“<Догађаји>” су догађаји у вези са њиховим садржајем који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за блогове који имају фокус на догађаје или забаву.

“<Фотоковање>” је скуп хотел -релираних резултата претраге који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за путовања или туристичке блогове.

“<Летоводи>” су резултати претраге у вези са летовима који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за путовања или туристичке блогове.

“<Посао>” су отвори за посао који се односе на њихов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за блогове каријере или запошљавање.

“<Адресс Пацк>” је скуп резултата претраге у вези са адресама које се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за блогове који имају одређени географски фокус.

“<Повезани производи>” су производи који се односе на њихов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово је корисно за блогове модне, лепоте или е-трговине.

“<Популарни производи>” су популарни производи који се односе на њихов садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово помаже да привуче више читалаца и повећа релевантност вашег блога.

“<Куповина Огласи>” су огласи за производ који се односе на ваш садржај који се могу приказати у резултатима претраге. Ово повећава видљивост вашег блога и може да створи приход путем оглашавања.

Са свим тим елементима и функцијама на располагању, можете да креирате потпуни и атрактивни блог, способни да привучете и привлачите читаоце. Не заборавите да стратешки користите ове елементе у складу са садржајем и циљевима вашег блога. Сад само упрљате руке и почните да стварате невероватан блог!