Нетфлик или Амазон Приме који је најбољи

<Х1> Нетфлик или Амазон Приме: Која је најбоља услуга стреаминг?

<п> Са унапређењем технологије и популаризације Интернета, гледање филмова и серија постало је све заједничке и доступне активности. А за то постоји неколико услуга стримирања на тржишту. Два најпопуларнија су Нетфлик и Амазон Приме. Али на крају крајева, који је најбољи? У овом чланку ћемо упоредити и услуге и помоћи вам да одлучите која је најбоља опција за вас.

<Х2> Цена и планови

<п> Када је у питању цена, Амазон Приме користи предност. Услуга нуди годишњи план који не укључује не само филмске и серије серије, већ и бесплатну доставу на куповину на веб локацији Амазон, приступ главној музици и главним читању, између осталих предности. Нетфлик нуди различите месечне планове, са ценама које се разликују у зависности од количине екрана и жељеног квалитета слике.

<Х2> Колекција садржаја

<п> Када је у питању број садржаја, Нетфлик је непобеђен. Са огромним каталогом филмова, серија, документарних филмова и ТВ емисија, платформа нуди опције за све укусе и узрасте. Амазон Приме, иако има мању колекцију, такође има оригиналне квалитетне продукције, као што су признати “Тхе Гровелоус Г-ђа Маисел” серија. Поред тога, Амазон Приме такође омогућава изнајмљивање или куповина филмова и серија који нису доступни у каталогу услуга.

<Х2> Слика и квалитет звука

<п> Када је у питању слика и квалитет звука, обе услуге нуде добро искуство. И Нетфлик и Амазон Приме омогућавају вам да гледате садржај високе резолуције са сурроунд аудио подршком. Међутим, Нетфлик користи предност нудећи 4К и ХДР садржаја, који пружа још уједначеније искуство.

<Х2> Додатни ресурси

<п> Обе услуге нуде додатне функције које могу утицати на вас да одаберете најбољу услугу за вас. Нетфлик, на пример, има карактеристике као што су могућност стварања појединачних профила за сваку члану породице, прилагођене препоруке засноване на њиховом историји гледања и опцију за преузимање филмова и серија да бисте гледали ван мреже. Амазон Приме нуди предности попут приступа књигама и музици, као и ексклузивни попусти на производе који се продају на веб страници Амазон.

<Х2> Закључак

<п> Избор између Нетфлик и Амазон Прима ће зависити од ваших личних преференција и потреба. Ако тражите огромну услугу каталога садржаја и висококвалитетно искуство, Нетфлик је најбоља опција. С друге стране, ако цените додатне погодности, као што је бесплатна поштарина и приступ књигама и музици, Амазон Приме може бити прави избор за вас. На крају, обе услуге нуде сјајно искуство струјања и на вама је да одлучите који најбоље задовољава ваше потребе.