Статистика НФЛ-а

<Х1> НФЛ статистика

<п> НФЛ (национална фудбалска лига) је главна америчка фудбалска лига. Са тимовима из целе земље, Лига привлачи милионе навијача и позната је по својој конкурентности и узбудљивим играма. На овом блогу ћемо истражити неку занимљиву статистику о НФЛ-у.

<Х2> Појединачни записи

<п> НФЛ има дугу историју и многи талентовани играчи су током година прошли кроз своје тимове. Неки од ових играча успоставили су импресивне записе. Ево неколико примера:

<ул>
<ЛИ> <стронг> тоуцхдовн пролаз у сезони: Рекорд је Пеитон Маннинг, који је објавио 55 тоуцхдовна у једној сезони.
<ЛИ> <стронг> Железница у каријери: Еммитт Смитх је вођа у овој категорији, са 18.355 метара који трче током своје каријере.
<ЛИ> <стронг> пријеми у једној сезони: Мицхаел Тхомас држи запис, са 149 пријема у једној сезони.

<Х2> Већина времена успеха

<п> Поред појединачних записа, занимљиво је и занимљиво анализирати најуспешније тимове НФЛ-а. Неки тимови се истичу на постигнућа током година. Ево неколико примера:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Нове Енглеске Патриотс: Патриотс су познати по својој доминацији у 2000-има, са шест наслова Супер Бовл.
<ЛИ> <стронг> Питтсбургх Стеелерс: Стеелерс имају дугу успешну историју, са шест наслова Супер Бовла на свом животопису.
<ЛИ> <стронг> Сан Францисцо 49ерс: 49ерс такође имају пет наслова Супер Бовл у својој историји, укључујући редослед победа у 80-има и 90-има.

<Х2> Радиоциознисти

<п> НФЛ је такође пун занимљивих радозналости. Ево неких од њих:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Супер Бовл Највише је потпомогнут: Супер Бовл КСЛИКС, Играно у 2015. између Нове Енглеске Патриотс и Сеаттле Сеахавкс, био је најгледанији у историји, са преко 114 милиона гледалаца у Сједињеним Државама у Сједињеним Државама.
<ЛИ> <стронг> Највећи резултат у једној утакмици: Највећи резултат у НФЛ игри био је 1966. године, када је Васхингтон Реденскинс победио Њујоршке дивове 72 до 41.
<ЛИ> <стронг> Највећи број узастопних победа: Индианаполис Цолтс има записник од 23 узастопне победе, успостављене између 2008. и 2009.

<Х3> Закључак

НФЛ је лига пуна занимљивих статистика. Од појединачних записа до најуспешнијих тимова, има пуно за истраживање и научити о фудбалу. Надамо се да ће овај блог пружити неке занимљиве информације о НФЛ-у и даље је побудила њен интерес за овај узбудљив спорт.