Нира је иста као и државна регистрација

<Х1> Шта је нира?
<п> Нира (идентификациони број фирме) је један број додељен свакој компанији у време регистрације у комерцијалном одбору. Користи се за идентификацију и контролу компанија, што је еквивалентно државној регистрацији у неким бразилским државама.

<Х2> Како не ради нира?
<п> НИРЕ је број састављен од 11 цифара, а прва два одговарају Државном законику где је компанија регистрована. Остале цифре су секвенцијалне и идентификују редослед регистрације компанија на одбору за трговину.

<Х3> Колико је важна нира?
<п> НИРЕ је изузетно важна за компаније, јер је кроз њено да је могуће да се консултације и добију информације о ситуацији са регистрацијом, уговорним променама, корпоративним оквиром, између осталих релевантних података. Поред тога, нира се такође користи за издавање рачуна и учествовања у јавним понудама.

<стронг> Како добити нира?
<п> да би се добила нира, потребно је регистровати компанију у одбору трговине државе у којој се налази. Процес регистрације укључује завршетак облика, плаћање накнада и презентације докумената, као што је социјални уговор, ИД и ЦПФ партнера, између осталих.

<Спан> Важно је напоменути да свака држава има своја правила и поступке за регистрацију компанија и добијања Нира. Стога се препоручује консултација са веб локацијама Државне комерцијалне плоче или потражити смернице од рачуновође како би се осигурало испуњени све захтеве.

<О ол>
<ЛИ> 1. корак: Припрема социјалног уговора
<ЛИ> Корак 2: Прикупите потребну документацију
<ЛИ> Корак 3: Попуните регистрационе форме
<ЛИ> Корак 4: Платите накнаде за регистрацију
<ЛИ> Корак 5: Поднесите поступак на комерцијалној плочи
<ЛИ> Корак 6: Сачекајте анализу и одобрење за регистрацију
<ЛИ> Корак 7: Набавите нира

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Држава
<Хх> Код


<тди>
<Тр>
<ТД> Сао Пауло
<ТД> 35

<Тр>
<ТД> Рио де Јанеиро
<ТД> 33

<Тр>
<ТД> Минас Гераис
<ТД> 31

<Тр>
<ТД> Парана
<ТД> 41


<а хреф = "хттпс: //ввв.јунтацомерциал.сп.гов.бр /" таргет = "_бланк"> Кликните овде да бисте приступили веб локацији Сао Пауло Цоммерциал Боард и добићете више информација о евиденцији записа компаније и добијања нира.

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<П> Надам се да овај чланак разјасни ваше сумње у Нире и њеном односу са регистрацијом државе. Ако размишљате о покретању посла, запамтите важност регистрације и добијања нире да бисте осигурали регуларност и законитост вашег пословања.