Имена ликова из целог света мрзе Цхрис

<Х1> Све на теми: Имена ликова широм света мрзе Цхрис

<Х2> Увод
<п> Сви мрзе Цхрис је америчка телевизијска серија која је емитована од 2005. до 2009. Серија је заснована на животу комичара Цхрис Роцк-а, која говори искуства свог детињства и адолесценције у кварту Брооклин, током 80-их .

<Х2> Главни ликови
<п> Серија садржи разне незаборавне знакове, свака са сопственом личношћу и улогом у причи. Испод су имена главних ликова широм света мрзе Цхрис:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Цхрис Роцк : Протагонист серије, коју је играо Тилер Јамес Виллиамс, паметан је и смешан тинејџер који се суочава са изазовима средње школе и живота у тешком окружењу.
<ЛИ> <стронг> Јулиус Роцк : Тумачени од стране Терри Цревс-а, Јулиус је Цхрисов отац. Он је марљив и одговоран човек, увек покушава да уштеди новац да подржи породицу.
<ЛИ> <стронг> Роцхелле Роцк : Тумачио Тицхина Арнолд, Роцхелле је Цхрисова мајка. Она је снажна и одлучна жена која се најбоље сналази да заштити и брине о својој деци.
<ЛИ> <стронг> Древ Роцк : Тумачио је Текуан Рицхмонд, Древ је Цхрисов старији брат. Популарни је у школи и често се укључује у смешне ситуације.
<ЛИ> <стронг> Тониа Роцк : Тумачи ИМАНИ Хаким, Тониа је Цхрисова млађа сестра. Размажена је и воли да скрене пажњу.
<ЛИ> <стронг> Грег вулигер : Интерпретиран од Винцент Мартелла, Грег је Цхрисов најбољи пријатељ. Он је бели дечак који се суочава са изазовима сличним Цхрисовим у претежно црно околици.
<ЛИ> <стронг> Царусо : Тумачио Травис Т. Флори, Царусо је школски малтретирање које увек малтретира са Цхрисом.

<Х2> Радиоциознисти
<п> Сви серије Сви мрзе Цхриса је био велики успех и освојио је вернију базу вентилатора. Поред главних ликова, серија је такође истакла посебна наступа из различитих актера и познатих личности због њихове четири сезоне.

<Х3> Референце
<П> Да бисте сазнали више о свима мрзе Цхрис Сериес, можете да се посаветујете са следећим изворима:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.имдб.цом/титле/тт0460637/ "таргет =" _бланк "> ИМДб
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/одо_мундо_одеиа_о_цхрис "таргет =" _бланк "> Википедиа

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" Фререборбидер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоптобрана;; слика на слици" дозвољавање