Новена де Санто Екпедито Саинт хитних узрока

<Х1> Новена де Санто Екпедито: Свети хитних узрока

<Х2> Увод
<п> Свети експедит је познат као светац хитних узрока, а многи верници су га угледали око света. На овом блогу разговарајмо о Новени Санто Екпедто-а, моћном облику молитве за оне који траже своју заговор у доба потребе. Такође, истражићемо живот и чуда приписане овом посебном светишту.

<Х2> Ко је био света експедито?
<п> Свети експедит је био римски војник који је постао хришћанство и мучен је у четвртом веку. Његова преданост је прерасла пре векова и постао је познат као светац хитних узрока, позивајући их онима којима је потребна тренутна помоћ у својим потешкоћама.

<Х2> Новена де Санто Екпедито
<п> Новенца Санто Екпедто-а је облик молитве који се састоји од молитве девет дана заредом, тражећи Саиеново залагање у одређеном разлогу. Током новене, верницијске реците молитве и медитирају на живот и учења Санто Екпедита.
<П> Да бисте покренули Новену, можете почети са почетном молитвом, као што следи:
<п> <стронг> “О Славни свети експедито, мој заштитник и адвокат у хитним узроцима, долазим к вама са понизношћу и самопоуздањем. Молим вас да се залажете за себе пред Богом, да се мојим мојим мојим мојим мојим писмом.” < / стронг>
<П> Даље, можете рецитовати одређену молитву за сваки дан нове нове, како следи:
<О ол>
<ЛИ> <стронг> Први дан: молитва затражити заговор Санто ЕКСПЕДИТО;
<ЛИ> <стронг> Други дан: молитва за ојачавање вере;
<ЛИ> <стронг> трећи дан: молитва за превазилажење препрека;
<ЛИ> <стронг> Четврти дан: молитва за добијање храбрости;
<ЛИ> <стронг> пети дан: молитва за постизање мира;
<ЛИ> <стронг> шести дан: молитва за добијање жељене милости;
<ЛИ> <стронг> седми дан: молитва за захваљивање примљеним благословима;
<ЛИ> <стронг> осми дан: молитва да истраје у вери;
<ЛИ> <стронг> Девети дан: молитва да се похвале и хвала сантоском експедитуру.

<Х2> Чуда приписане Санто ЕКСПЕДИТО
<п> Посланост Санто ЕКСПЕДИТО прате се бројни извештаји о постигнутим чудима и милости. Многи верни сведоче да су примили помоћ и заштиту у тренутку екстремне потребе након прибегавања заговору овог светаца.
<п> Један од најпознатијих чуда који се приписује Светој експедицији је конверзија особе која је била на ивици смрти. Након Саинт-овог поверења, особа чудесно се опоравила и претворила у хришћанство, у потпуности мијењајући свој живот.

<Х2> Закључак
<п> Новенца Санто Екпедто-а је моћан начин молитве за оне који траже свој заговор у хитним узроцима. Молећи се на Новену, верници могу да доживе снагу и заштиту овог посебног светаца. Нека се свети експедито заступа за све нас у нашим потребама и помогне нам да пронађемо брзу и ефикасна решења за наше проблеме.