Нисам примио ЦНХ сигурносни код

<Х1> Нисам примио безбедносни код ЦНХ

<п> Ако сте затражили обнову ваше националне возачке дозволе (ЦНХ) и нисте добили сигурносни код, то може бити фрустрирајуће и забрињавајуће. У овом блогу ћемо се позабавити неким могућим решењима овог проблема.

<Х2> Проверите своје контакт податке

<п> пре панике, проверите да ли су ваше контакт информације тачне. Унесите веб локацију Стејт Департмент Одела (ДеТРАН) и проверите да ли се ажурирају адреса за дописивање и телефонски број. У супротном, ажурирајте ове информације како бисте осигурали да правилно примите сигурносни код.

<Х2> Контакт Детран

<п> Ако су ваше контакт информације тачне и још увек нисте добили сигурносни код, обратите се Детрану своје државе. Потражите телефонски број телефона или е-пошту за корисничку подршку и објасните ситуацију. Они могу да провере да ли је дошло до проблема у отпреми и пружању смерница о томе како наставити.

<Х2> Размотрите заказивање лица -ТО -ФЕЦЕ Посета

Ако сви покушаји контакта Детрану нису успешни, размотрите заказивање лица -ТО -Фесе посета. Проверите да ли је Детран вашег државе да понуди ову услугу и закаже време да лично реши проблем. Узмите све потребне документе и објасните ситуацију полазника. Моћи ће вам помоћи да добијете безбедносни код.

<Х2> Потражите додатне информације на мрежи

<п> Поред контактирања Детрана, можете потражити и додатне информације на мрежи. Истраживачки форуми, групе за дискусију и специјализоване веб странице на теми. Могуће је да су се други људи суочили са истим проблемом и делили своја искуства и решења.

<Х3> Закључак

<П> Иако је фрустрирајуће да не прима ЦНХ безбедносни код, постоји неколико мера које можете преузети да бисте решили овај проблем. Проверите своје контакт податке, контактирајте ДеТРан, закажите јело лице-усети посети и потражите додатне информације о мрежи. С стрпљењем и упорношћу моћи ћете добити сигурносни код и наставити са обновом свог ЦНХ.