Сутра је илузорно јер још увек нема

<Х1> Сутра је илузорно јер још увек нема

<п> Живимо у свету у којем стално планирамо и размишљамо о будућности. Правимо планове, постављамо циљеве и сан о томе шта долази. Међутим, важно је запамтити да је сутра само илузија, јер још не постоји.

<Х2> Илузија сутра

<П> Много пута, сматрамо да ћемо сутра размишљати о томе шта ћемо учинити, шта ћемо постићи у будућности и променама које надамо да ћемо се видети у нашем животу. Међутим, све се заснива на претпоставкама и пројекцијама. Сутра је само идеја у нашим умовима, очекивање коју смо створили за себе.

<П> Иако је важно имати циљеве и радити према њима, морамо се сетити да је једини прави тренутак присутан. Прошлост се догодила и будућност још није стигла. Једини тренутак који заиста живимо је сада.

<Х3> Важност садашњег

<п> Када се превише фокусирамо у будућност, ризикујемо да губимо садашњост. Живот се догађа у садашњем тренутку и у њему морамо бити потпуно присутни. У овом је садашњости да можемо да предузмемо акције и одлучимо да нас воде према нашим циљевима.

<п> Поред тога, забрињавајући се у будућности, можемо створити непотребну анксиозност и стрес. Сутра нас сутра може учинити несигурно и забринути, али морамо се сетити да немамо контролу над оним што још не постоји.

<стронг> Важност живота сада

<П> Живјети сада не значи потпуно напуштање планирања и припреме за будућност. То једноставно значи да је свестан садашњег и уживања сваког тренутка. То значи да је отворен за прилике које настају на путу и ​​биће вољни да прилагодимо наше планове по потреби.

<п> Када сада живимо, можемо да ценимо ситнице живота да се повежемо са људима око нас и да нађемо радост у свакодневним искуствима. Не дозволимо да нас илузија сутра спречи да у потпуности живимо садашњост.

<О ол>
<ЛИ> Будите захвални на ономе што имате тренутно.
<ЛИ> Вежбајте пуну пажњу и будите присутни у сваком тренутку.
<ЛИ> Уживајте у малим стварима живота.
<ЛИ> Будите отворени за могућности које настају на путу.
<ЛИ> Прихвати да је будућност неизвесна и спремна је да се прилагоди.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Предности живе агоре


<тди>
<Тр>
<ТД> Већа захвалност за живот

<Тр>
<ТД> Стрес и смањење анксиозности

<Тр>
<ТД> Најбољи односи

<Тр>
<ТД> Веће лично задовољство


<п> Ливинг сада, можемо пронаћи већи унутрашњи мир и осећај пуноће. Не дозволите да вас илузија сутра држи да уживате у животу који се тренутно догађа.

<а хреф = дува