Шта да стави у врећу изненађења

<Х1> Шта да ставите у врећу изненађења?

<п> Кратке кесе су одлична опција за давање деце у рођенданима, школским догађајима или било којој другој прослави. Они су мали пакети пун изненађења које децу чине узбуђеним и срећним. Али можда се питате: Шта да ставите у врећу изненађења? У овом блогу ћемо вам дати неке идеје о предметима које се могу поставити на ове торбе.

<Х2> Слаткиши

<п> Једна од најпопуларнијих опција које је постављена у бравовима изненађења је слаткиши. Меци, лизали, жвакање и чоколаде увек су добродошли и чине децу срећним. Само се сетите да проверите да ли нема прехрамбених ограничења гостију, попут алергија или нетолеранција.

<Х2> Мали играчке

<п> Друга опција је укључивање малих играчака у врећама изненађења. Колица, лутке, загонетке, ио-ио и сличице су неке опције које могу бити успешне међу децом. Потражите играчке које су погодне за старосну групу гостију.

<Х2> Привремене налепнице и тетоваже

<п> Привремене налепнице и тетоваже су забавне ставке које се могу укључити у вреће изненађења. Деца воле да залепе налепнице на преносним књигама, случајевима и чак и на кожи. Привремене тетоваже су начин да се кратко време играју и забављају.

<Х2> Мале игре и загонетке

<п> Да бисте подстакли резоновање и забаву, можете да укључите мале игре и загонетке у врећама изненађења. Уградбене игре, меморијске игре и једноставне загонетке су опције које могу дуго забављати децу.

<Х2> Мини књиге и стрипови

<п> Ако желите да охрабрите читање, занимљива идеја је да у бравовима изненаде укључите мини књиге или стрипове. Постоје опције за кратке и забавне приче које су савршене за ову прилику. Поред забаве, охрабрујете навику читања код деце.

<Х2> Остале опције

<п> Поред горе поменутих ставки, можете укључити и остале предмете у вреће изненађења, као што су оловка у боји, гуме, стражари, тачке, ланац кључева, на наруџбине. Важно је да одаберете ставке које су сигурне, погодне за старост деце и то може да пружи забаву.

<п> Надамо се да су вам ове идеје помогле да одлучите шта да ставите у врећу изненађења. Не заборавите да прилагодите торбе у складу са темом странке и да се деца изненади и задовољно са тим присутним. Забавите се!