Шта да стави у Феијоаду

<Х1> Шта да ставите у Феијоада?

<п> Феијоада је типично јело бразилске кухиње, познат по потпуном и врло укусном оброку. Састоји се од црног пасуља, меса и разних бочних јела. На овом блогу разговарајмо о главним састојцима које можете ставити у Феијоаду да то учини још укуснијим.

<Х2> Црни пасуљ
<п> Црни пасуљ је основа Феијоаде. Требало би да се куха док не меко и кремасто, и то је важно засејати га бели лук, лук и залив лишће да би дали више укуса.

<Х2> Свињски месо
<п> Свињетина је један од главних састојака Феијоаде. Можете користити различите резове као што су ребра, лон, паио, пеперони кобасица и сланина. Сваки од ових састојака додаје јединствен укус на тањир.

<Х2> говедина
<п> Поред свињетине, многи људи такође додају говедину у Феијоади. У идеалном случају, користите дебљи прекиди као што су говеђи или сушени месо, што ће Феијоада учинити још укусним.

<Х2> -Мекидо пасуљ
<П> Варијација традиционалне феијоаде је Мексид пасуљ, који се састоји од саутеинтног црног пасуља који је већ кухао са месом и зачинима. Ова техника чини јело клиже и још интензивнијим укусом.

<Х2> Следи
<п> Поред пасуља и меса, Феијоада је праћено и неколико састојака. Неки од најчешћих су:

<ул>
<ЛИ> Бели пиринач
<ЛИ> ФАРОФА
<ЛИ> Сауте купус
<ли> наранџаста
<ЛИ> Торресм
<ли> Пеппер сос

<п> Ове бочне посуде помажу уравнотеживањем укуса и да се Феијоада још више учини још потпуније.

<Х2> Закључак
<п> Феијоада је веома свестрано јело, а сваки регион Бразила има своје додатне варијације и састојке. Важно је користити квалитетне састојке и опрезни у зачинама да бисте добили укусно и неодољиво пасуљ.