Шта да стави на венчаницу

<Х1> Шта да ставите на венчаницу?

<п> Када је у питању планирање венчања, сваки детаљ је важан, укључујући украс столова. Уосталом, то је у овом простору да ће гости већину свог времена провести током пријема. Стога је неопходно за мислити све елементе који ће саставити венчаницу.

<Х2> 1. Амерички пешкири и игре

Један од првих елемената за избор је таблет или америчка игра. Ове ставке помажу да додају додир елеганције и софистицираности у украс. Важно је одабрати боју или штампање који је у складу са остатком украса венчања.

<Х2> 2 Посуђе и јело

<п> Посуђе и јело је суштински елементи на венчаници. Важно је да одаберете комаде квалитета који су у добром стању и комбинују се са стилом украшавања. Посуђе, шоље, цопа, тврдње и напес треба примењивати у организованом и прелепом Морту.

<Х2> 3. Цветни аранжмани

<п> Цветни аранжмани су неопходни елементи у украшавању венчанице. Они могу бити велики или мали, у зависности од стила украшавања и величине стола. Важно је одабрати цвеће у складу са бојама и темом брака.

<Х2> 4. Свеће и осветљење

<п> осветљење је елемент који може да направи сву разлику у украсу венчанице. Свијеће, лампе и други елементи осветљења могу створити романтичну и угодну атмосферу. Важно је одабрати осветљење које је погодно за животну средину и то вредности осталих елемената украса.

<Х2> 5 Прилагођени детаљи

<п> да би се венчаница још посебнија учинила још посебним, можете додати прилагођене детаље. Ово може укључивати оквире за слике са фотографијама пара, наклоности за госте, картице захвалности, између осталих елемената који представљају причу и личност младенке и младожења.

<Х3> Закључак

<п> Венчаница је једна од главних истакнутих тачака у украсу пријема. Стога је важно осмислити све елементе који ће саставити овај простор, од пешкира и игара на персонализоване детаље. Уз бригу и пажњу на детаље, могуће је створити прелепу и незаборавну венчаницу.