Шта да стави на столу гостију рођендана за децу

<Х1> Шта да ставите на табелу гостију рођендана за децу

<Х2> Декорација и организација
<П> Организовање дечије рођенданске странке захтева планирање и пажњу на детаље. Један од најважнијих елемената је табела за госте, које би требало украсити атрактивним и позивајућим начином за децу. У овом чланку ћемо дати неколико савета о томе шта да ставимо госте Табела дечијег рођендана.

<Х3> 1. Тема странке
<п> Пре него што започнете постављање стола за госте, важно је дефинисати тему странке. Одабир специфичне теме помаже у вођињу украса и избора предмета који ће бити постављени на табели. Неке популарне теме за дечије странке укључују ликове цртаних филмова, суперхероје, принцезе, животиње, између осталог, између осталог.

<Х3> 2 Столњак
<п> Столњак у боји и теми је од суштинског значаја за стварање празничног окружења. Изаберите пешкир који одговара теми странке и то је лако чишћење ако се просипа или прљавштина појави током прославе.

<Х3> 3. Плоче, шоље и јело
<п> Одлучите се за плоче за једнократну употребу, шоље и прибор за пријем, посебно ако се страна држи на спољном месту. На тржишту је доступне неколико боја и опција штампања, што може надопунити украс стола.

<Х3> 4. Слаткиши и слани
<п> Табела за госте треба да буде испуњена уживањем која се жали укусу деце. Ставите разне слаткише, попут бригадеироса, пољупца, метака, лоллипова и колачи. Поред тога, понудите са слане опције као што су мини сендвичи, кокица, чипови и грицкалице.

<Х3> 5. Пиће
<п> да прате храну, учините расположиве пиће, као што су безалкохолна пића, природни сокови и вода. Обавезно имате опције за испуњавање склоности сву децу.

<Х3> 6 Тематски украс
<п> Користите украсне елементе који су у складу са темом странке. Балони, заставе, украси за стол и тематски панели су сјајне опције како би се гости постали још лепши и забавнији.

<Х2> Коначна разматрања
<п> Табела гостију дечијег рођендана једна је од централних тачака странке. Слиједећи горе поменуте савете и коришћењем креативности, можете да креирате шармантно и атрактивно сто за децу. Не заборавите да прилагодите предлоге према одабраној теми и преференцијама малих гостију. Са добро-порођеном столом пуном хоттиес-а, забава ће бити загарантована!