Шта да стави у природност

<Х1> Шта да стави у природност?

<п> Природнатологија је важан податак у званичним документима као што су ИД и ЦПФ, а такође се могу затражити у обрасцима за регистрацију. Али знате ли шта да ставите на ово поље?

<Х2> Шта је природно?

<п> Природнатологија се односи на место рођења особе. То је општина, држава или земља у којој се особа родила.

<Х2> Шта да стави у природност?

<п> Природноћа, треба да обавестите где сте се родили. Ако сте рођени у граду, обавестите име града. Ако сте рођени у стању, обавестите име државе. Ако сте рођени у другој земљи, обавестите име земље.

<П> Важно је запамтити да се природност не односи на националност. Националност се односи на ваше држављанство, односно ако сте бразилски, странац итд.

<Х2> Примери придружености

<п> Погледајте неколико примера како попунити поље природности:

<О ол>
<ЛИ> Натуралитет: Сао Пауло – СП
<ЛИ> Натуралитет: Рио де Јанеиро – РЈ
<ЛИ> Натуралитет: Брасилиа – ДФ
<ЛИ> Натурал: Буенос Аирес – Аргентина

<Х2> Зашто је природност важно?

<п> Природнатологија је важан подаци за идентификацију и регистрацију особе. Може се користити за доказивање држављанства, верификовати аутентичност докумената и чак и у статистичке сврхе.

<п> Поред тога, у неким случајевима природност може бити релевантна за утврђивање посебних права и користи одређених региона.

<Х2> Закључак

<п> Природнатологија је важан податак који ће се обавестити у званичним документима. Обавезно исправно испуните ово поље, обавестите вас где сте се родили, да ли је то град, држава или држава.

<п> Запамтите да се природност не односи на националност, што је његово држављанство. А ако сте рођени у другој земљи, информишите име ове земље у области природности.